3500 TL'lik Sistem Toplama

Apu sana ne kazandıracak ? Açıklar mısın? İddiaya girerim bu forumdaki herkes iki sistemden benimkine daha fazla destek verecektir. Ekran kartı zaten piyasadaki en iyi ekran kartlarından biri. Grafik yongasının olması seni yanıltmasın. O fiyata intel sistemde dizilebilir. Fakat; ekran kartı Sapphire R9 290X Tri-X Oc Bf4 Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar olmak varken; neden gidip daha az performanslı GTX770 alasın ki ? Şimdi sen bana açıkla bakalım. Senin apu sistemin sana ne kazandıracak ? @Yakupcan

Ben full oyun sistemi olarak almayı düşünüyorum ve sadece APU ile BF4 1080P medium ayarlada 30 FPS gibi bir rakam alınıyor. Ek olarak 290X'le de destekleyerek bu rakamı artıracağım benim bir iddiam yok.
Olsa zaten size sormam sadece bana ne kazandıracak onu öğrenmek istedim. Onun dışında senin topladığın sistemden daha iyi bir istem. Zaten benim elimde dizili var hemde tam 3500 TL senin rakamın beni aşıyor. Klavye de yok gaza geleyim kardeş boşuna. :D Burada fikir alıyoruz.

DXZD7Z.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim APU'ya uyumlu 3 tane anakart var. Benim seçtiğim 2 RAM slotlu, orta fiyatlı olan uygun olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben full oyun sistemi olarak almayı düşünüyorum ve sadece apu ile bf4 1080p medium ayarlada 30 fps gibi bi rakam alınıyor + olarak 290x le de destekliyerek bu rakamı artırıcam benim bir iddiham yok.
Olsa zaten size sormam sadece bana ne kazanrıcak onu öğrenmek ıstedım onun dışında senın dizdiğin sistemden dağa iyi bir istem. Zaten bneım elimde dizili var hemde tam 3500 tl senın rakamın beni aşıyor. Klavyede yok gaza gelem kardeş boşuna :D Burda fikir alıyoruz.
Apulara r7(r7 240-250-260x-265) serisiyle hybrid crossfire yapabilirsin ancak, r9 290x ile beraber apu almak performansını diğer sistemlere göre düşürecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı