3500 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha fazla  
14.10.18 tarihi ile artık Dolar 10 Türk Lira'sına ulaşmadan ekran kartı almaya karar verdim. Hazırda var olan %20' lik bir indirim var. Gaming X modeline artıdan 200 TL vermeli miyim ? Ayrıca Asus ekran kartlarında ''OC Edition'' MSI'ın ''Gaming X'' modeli ile aynı özelliklerine mi sahip ? Ben ''OC Edition'' ve'''Gaming X'' modelinin daha çok hız aşırtması desteklediğini mi yoksa fabrika çıkışlı bir şekilde hız aşırtmalı geldiğini anlayamamış bulunmaktayım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme:
İşlemcinize göre bir ekran kartı almalısınız. İşlemciniz nedir? Ayrıca 23 Kasım (Black Friday) günü çok deli indirimler olacak. O zamanda almanızı öneririm.

Edition veya X Veya bilmem bir şeyler bunlar firmaların kendilerinin yaptığı azda olsa hız aşırtmalar önemli olan hangi mark aldığın değil, sisteminin gtx 1080i besleyip besleyemeyeceği.

yoksa msi oc v1 ile asus gaming x arasında 3-5 frekans oynar.

bunların üstüne tekrar oc yapabilirsin ancak gereksiz.

Beyler ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyatı uygun ve de fabrika çıkışlı olarak oc'lu geliyor değil mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı