3500 TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

JusteR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklığım birazcık sorun olmaya başladı 3.500TL bandında kumaş pedli kablosuz kulaklık çok fazla oyunda iyi olmak zorunda değil. Tek istediğim rahatlık uzun süreli vakit geçirme o yüzden mikrofonuda göçük olursa sevinirim. Arctis Nova 4X gibi bir kulaklık istiyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Merhaba, kulaklığım birazcık sorun olmaya başladı 3.500TL bandında kumaş pedli kablosuz kulaklık çok fazla oyunda iyi olmak zorunda değil. Tek istediğim rahatlık uzun süreli vakit geçirme o yüzden mikrofonuda göçük olursa sevinirim. Arctis Nova 4X gibi bir kulaklık istiyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Hocam birçok kulaklık denedim G435 aldım babamın kulağımdayken vurması sonucu kırıldı. BlackShark V2 X aldım kablolu performansı iyi şu an kafamda. 3 gün önce Barracuda X aldım sorunlu çıktı. Barracuda X almayın ömrü kısa bir kulaklık. Corsair Void de almayın dip ses sorunu var. Size tavsiyem G435 almanız mikrofonu iyi değil ama en hafif kulaklık. Şu anda G535 almayı düşünüyorum.

hocam ikisinede baktımda mikrofonu çok çok mu kötü yani fiyatından değilde g435 daha mini malist duruyo mikrofon olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı