Heyotakire
Centipat
Ümiti güzel bulmuyorum hocam kron bakabilirsiniz.Konuyu biraz hortlatıyorum ama Ümit Mirage nasıldır bir fikri olan var mı? 3000 civarına hidrolik disk frenli ve 27,5 jant bir model buldum bir sorayım dedim.
Ümiti güzel bulmuyorum hocam kron bakabilirsiniz.Konuyu biraz hortlatıyorum ama Ümit Mirage nasıldır bir fikri olan var mı? 3000 civarına hidrolik disk frenli ve 27,5 jant bir model buldum bir sorayım dedim.
Hocam Kron XC100 aldık su anlık gayet güzel. Konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Ümiti güzel bulmuyorum hocam kron bakabilirsiniz.
Hocam Kron XC100 aldık su anlık gayet güzel. Konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Dilek ve tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Siteye girmediğimden geç gördüm kusura bakmayın.Hayırlı olsun tekerine taş değmesin bende aynısını kullanıyorum sana ufak tavsiyelerim olacak kullanırken kadroya streç film çek tellere değmeyecek şekilde vites tellerine böylece çizilmez bir de vitesi çarpraz kullanma (bilmediğini varsayarsak) bir de fotoğraf bırakabilir misiniz?
Hayırlı olsun hocam gayet güzel.Dilek ve tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Siteye girmediğimden geç gördüm kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1287135