3500 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bütçe
3500

Deepcx

Kilopat
Katılım
24 Şubat 2014
Mesajlar
391
Çözümler
2
Selamlar, arkadaşım için 3500 TL'ye kadar telefon bakıyorum. Birazdan kendim de araştırmaya başlayacağım ama aynı zamanda gönderiyi de oluşturayım dedim. Henüz bu fiyat segmentinde hangi telefonlar iyidir, F/P telefonudur bilmiyorum, araştırıyor olacağım. Hazır ben bakarken sizin tavsiyelerinizi de almak isterim.

Arkadaşımın baktıkları: Redmi Note 9 Pro, Oppo A91 ve Oppo Reno 4 Lite.

Bir de Xiaomi'nin arayüzünü beğenmeme korkusu taşıyor, birçok arkadaşım arayüzünü beğenmedi.
 
Ben almayı düşündüğüm telefon olarak p 40 Lite tavsiye ediyorum. Bu fiyata alınabilecek en mantıklısı gibi duruyor.
 
Ben Redmi serisini önermiyorum. Kalite ve yazılım olarak daha alt seviye ürünler. Normal Xiaomi modelleri kadar kaliteli değil.
Realme 6 Pro veya Oppo Reno Z daha iyi tercih olacaktır. Üstte bulunan arkadaşın da dediği gibi Poco X3 modeline de bakabilirsiniz.
Not: Xiaomi fanları muhtemelen linçleyecek.
 
Huawei P30 Lite kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Benim için kötü bir deneyim oldu. Ekran konusunda sıkıntılarım var. Modelin kronik sorunu mu bilmiyorum ancak benim tecrübelerim bu şekilde.
 
Tam olarak nasıl bir sorun.
Mesela diyelim ki WhatsApp'ta birileriyle konuşuyorum, yarım saat sonra çıkıyorum ve Instagrama girmeye karar veriyorum. Instagram'da ekrana dikkatle baktığım zaman arkada aşırı silik bir şekilde WhatsApp'ı görebiliyorum. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. İkinci olarak, YouTube haricinde bir yerden video, dizi, film, anime izlerken ekranı tam ekran yapıp yan çevirdiğimde ekranın sağ tarafı dokunmatiği çalışmıyor. Çalışması için ya ekranı tam tersi tarafa yan çevirmem gerekiyor ya da tam ekran modundan çıkmam gerekiyor.
 
Mesela diyelim ki WhatsApp'ta birileriyle konuşuyorum, yarım saat sonra çıkıyorum ve Instagram'a girmeye karar veriyorum. Instagram'da ekrana dikkatle baktığım zaman arkada aşırı silik bir şekilde WhatsApp'ı görebiliyorum. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. İkinci olarak, YouTube haricinde bir yerden video, dizi, film, anime izlerken ekranı tam ekran yapıp yan çevirdiğimde ekranın sağ tarafı dokunmatiği çalışmıyor. Çalışması için ya ekranı tam tersi tarafa yan çevirmem gerekiyor ya da tam ekran modundan çıkmam gerekiyor.

Gerçekten ilginç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı