Arkadaşlar kulaklık mouse önerisi lazım.
Bütçeler:
Mouse: (1000)
Klavye: (1000)
Kulaklık: (1000, 2000)
Kanka klavye ile mouse önerebilirim bilgim yok kulaklıkta ama güzeller arkadaşlarım beğendi.
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bonus:KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol![]()
e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Huano Red Switch Klavye (BEYAZ, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Huano Red Switch Klavye (BEYAZ, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
SağolMouse: Rival 3 / SS Prime
Klavye: Z11 /Z686
Kulaklık: BlackShark v2X
Z11 AliExpress'te çok ucuz ben 300 TL'ye aldım.
beyaz yapacaksan fsreyi attack shark r1 ile değiş
Attack Shark R1 Mcu sorunu çekiyor diye biliyorum.beyaz yapacaksan fsreyi attack shark r1 ile değiş
Arkadaşlar kulaklık mouse önerisi lazım.
Bütçeler:
Mouse: (1000)
Klavye: (1000)
Kulaklık: (1000, 2000)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.