3500 TL'ye Laptop Önerisi

-VodK-

Hectopat
Arkadaşlar masaüstü toplamayacağım için laptop alacağım. 3500 TL bütçe ile alınabilecek en performanslı Fortnite ve CS:GO'yu en low ayarlada 80-100 FPS arası oynatacak bir laptop önerebilir misiniz?
(8 GB RAM önceliğimdir. 4 GB RAM olursa artıdan 4 GB ayrıca ekleyebilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Captcha Verification
Bahsettiğin oyunları rahatlıkla oynabileceğin bir laptop. Tek eksiği SSD ve ekran çözünürlüğü.
Captcha Verification
Bu ise FHD ekranı, 2666 MHz RAM, 256 GB SSD ve Ryzen işlemcisi ile farklı bir seçenek. Açıkcası oyun oynamak tek amacın değilse bu çok daha iyi bir seçenek olurdu benim için.

benım pc tam senın dedıgın bır pc fakat dızustu oldugu ıcın 2 ekran kartı var ve 2 sıde amd bu yuzden gecıs sorunu var ıstedıgım ekran kartında oynayamıyorum onun yerıne topla daha ıyı

Tavsiyem bütçeyi biraz arttırıp 5000 bandına çıkartman, Çünkü dolar kuru yüzünden ne yazık ki aslında 2500-3000 bandında olması gereken notebooklar 5000-7000 seviyelerinde geziyor. Dolayısıyla laptop almaya girişiceksen ilerde oyun oynamak dışında da kullanabileceğin en az 4-5 sene sıkıntı yaşatmayacak bir laptop bakman lazım. Laptoplarda AMD işlemciler çok sıkıntılı onlardan genel olarak uzak dur derim. Sonu U ile biten işlemcilerin genel kullanımı günlük kullanım ve ofis işidir. Dediğin ayarlarda oyun oynatır, ama oyunların sürekli güncelleme aldığını düşünürsen 1 sene sonra oynatabileceğinin bir garantisi yok.
Bu işini görebilir. Ancak bu ekran kartlarına artık güncelleme vermeyi Nvidia kesti, bilgin olsun.

Captcha Verification
Bahsettiğin oyunları rahatlıkla oynabileceğin bir laptop. Tek eksiği SSD ve ekran çözünürlüğü.
Captcha Verification
Bu ise FHD ekranı, 2666 MHz RAM, 256 GB SSD ve Ryzen işlemcisi ile farklı bir seçenek. Açıkcası oyun oynamak tek amacın değilse bu çok daha iyi bir seçenek olurdu benim için.
Sizce hangisinin ekran karti daha iyi ikiside gayet guzel secenek

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı