3500 TL'ye laptop tavsiyesi

Enes kaan

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleykum.. Arkadaşlar 3.500 tl ye kadar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum ama cok kararsızım. Biraz araştıma yaptım ama yinede tatmin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle kafamdaki bilgisayar oyun oynarken donma vs olmaması fps önemli benım ıcın. Ekran kartı da en az GTX850M var araştırdıgım pclerde. Ama genelde herkes oyun için alıyorsan en az gtx860m olsun dıyorlar. Açıkcası ekran kartı hakkında fikrim yok sadece GTX850M sınır oldugunu bılıyorum
smile.png
Bide şekil olarak tasarımı guzel olması benım için 1 0 önde olur ama şartda değil. Sonucta oyun oynıcam sadece.

Şu an 3 secenek var;
Asus n750jk (goruntusu ve ssd cok hosuma gıttı)
Monster abra a7 (tulpar da olabilir ama gorunumu kalın gıbı )
MSI'ın SSD'li bir laptopu(isimleri cok karısık gt6070 ge6070 gp vs.
biggrin.png
)

Bu 3 ü arasında kararsızım. Asus N750jk benı tasarımı ve ssd'sı etkıledı ekran kartı gtx850m. Msı 3500 tl fiyatındakilerin hepsı yıne gtx850m kartı var. Monsterler hem ucuz hem en azı gtx860 dan baslıyor. Ve sonradan ssd falan takılabılıyor. Yani sızce gtx850m nasıl bı ekran kartı benı ıdare eder mı sıkıntı olur mu ılerde. Yardım ederseniz cok sevinirim. Bide internet üzerinden satın alabileceğim güvenilir site varmıdır. Uzun oldu ama yardım edenlere teşekkur ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSI düşünüyorum ama GTX850M ekran kartı bana oyunlarda yetermi. Her yıl oyunlar cıkıyor. 2 sene sonra çöp olmasın yani

Monster ile ilgili şu sıkıntı mevcut ekran kartlarının bellekleri galiba biraz kırpılmış gibi çünkü piyasada gördüğüm cogu gtx860m 4gb bellekli ancak monsterda 2gb bellegi var ben cozemedim

Lenovo düşünmüyorum açıkcası. MSI kafama yatıyor ama kafamı karıstıran ekran kartı. Ekran kartı değiştirme özelliği olsa direk MSI alıcam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı