3500 Tl'ye Sistem Önerisi Oyun Amaçlı

3500 TL sisteme AMD toplamak biraz saçma gibi geldi. Bu bütçeye İntel kurulmalı. İşlemci İ5 4670, Ekran Kartı GTX 780Ti olarak seçilebilir bu bütçeye. Birkaç şeyin daha değişmesi gerekiyor fakat okulum var, akşam gelince, öneri yazmazlarsa (Oğulcan Erişti) yetişmezse, bir sistem yazarız artık. :)
 
Evet AMD biraz saçma oldu ama Intel hakkında hiçbir bilgim yok :D . O yüzden böyle oldu. Bende akşam okuldan dönünce bakarım bir daha konuya. GTX 780 yerine istersen R9 290 veya R9 290X de seçilebilir. Fakat AMD' nin oyunlar ile maalesef optimizasyon sorunu var :/ .
 
GTX780Ti olur bu sisteme İntel kurarsan. Ne gerek var R9 290X'e. Hem GTX serisinin sürücüleri daha güncel olduğu için pek sıkıntı çıkarmıyor. AMD'nin sürücü sıkıntısı var.
 
Bence bilmeden konuşmayın. AMD'nin hiçbir sorunu yok. Adamlar videoda Watch Dogs oynarken 50FPS alıyorlar R9 290 ile. FullHD ultra kaplama AAx8 şekilde.
 
Ben performans konusunda bir sorun olduğunu söylemedim. Forumdaki herkes AMD ekrna kartlarının sürücülerinde sıkıntı olduğunu söylüyor. Bence yanlış anladınız.
 
Screenshot by Lightshot hafta sonu indirimi ile alırsan 3500'ün altına düşer SSD ve soğutucu alırsın. R9 290X bütün oyunları ultra açar 3-4 sene sonra high'a inersin. Sürücü konusunda sıkıntın olmaz. AMD'nin sürücülerinin geç gelme sebebi hataların düzeltilmiş olarak gelmesidir. Yani AMD'nin sürücüleri hem oyuna katkıda bulunur hem de hataları düzeltir. nVidia'nın sürücüleri sadece oyuna katkıda bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı