3500 TL'ye Sistem ve Monitör

reusta

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim 3500 TL bütçem var bir Masaüstü PC toplicam ama kararsızım nasıl birşey toplayacağım konusunda.
Rica etsem bana sistem toplayabilir misiniz? 3500 TL'yi geçmeyecek max 3500 TL fiyatı olucak bir sistem istiyorum. Sistemde sadece oyun oynicam yani oyun bilgisayarı olması
gerekiyor.

Oyunları tabiki hepsini ultra ayarlarda oynayabilmeliyim, FPS tarzı aksiyonu bol vurmalı kırmalı oyunlar oynuyorum herhangi bir takılma olmadan bunları
oynayabilmeliyim yani hiçbir oyunu günümüze kadar gelmiş ve bundan 3-4 sene sonrada takılmadan yüksek ayarlarda oynayabileceğim bir sistem toplarsanız sevinirim.

RAM 16 GB olmalı bundan vazgeçmek istemiyorum sistem sadece kasadan oluşmayacak içinde monitörün fiyatıda dahil 3500TL olacak. Sistemi su soğutma istiyorum.
Monitör 23inç olması gerekli çünkü offline turnuvalara katılıyorum. İçinde SSD kart olmalı 1TB hard disk yeterli olur bana. Sistemin sessiz olmasını istiyorum. Su soğutma olmasını istiyorum sessiz olması
açısından yardımcı olanlara şimdidden teşekkürler. Ayrıca mouse klavye, kulaklık, mouse pad gibi ürünlere ihtiyacım yok bunları dahil etmeyiniz fiyata.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
59XAAA.png

Bence 16 GB RAM gereksiz onun yerine, 8GB ram almalısın.
 
Son düzenleme:
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, başka önerisi olan varsa yazarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilerini yazan arkadaşlara teşekkürler, başka önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı