3500 TL'ye telefon önerisi

Zatı Muhterem

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
414
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Babam 50 yaşında. Memur olarak görev yapıyor. Günlük olarak WhatsApp, telefon görüşmesi, biraz da Facebook uygulamasına bakar. Bütçemiz maalesef çok yok maksimum 3500 lira civarına çıkabiliriz. Babamı şöyle 5 6 yıl götürebilecek bir telefon arayışındayım. İkinci el kesinlikle düşünmüyorum. Sıfır olmalı. Aklıma BİM A101 şok gibi mağazaları dolaşarak belki önceki aylarda gelip de satılmayan telefonlar varsa onlardan almak geliyor. Reeder gibi markaları tabii ki tercih edemem. HTC Desire 20 Pro vardı aklımda ama HTC'nin Türkiye'den çekilmesi ve yarın bir gün batarya falan bozulduğunda piyasada batarya bulamama korkusu yaşarız diye vazgeçtim.
 
Bu cihazlar çakma değil ama yasa dışı cihazlar. Almak kullanıcının sorumluluğunda.
Hocam size danışmak istiyorum. Cepte şok uygulamasında satın alınan ürün geliyor mu bilmiyorum ama şu listeden hangisi daha çok alınabilir ? (F/P Olarak da )

 
Linkteki cihazlar bende gözükmüyor.
Technopc spark 6 GO 4 GB 64 GB.
Xiaomi Xiaomi Redmi 9C 64 GB.
Honor 9X 128 GB.

Şeytan diyor ki git HTC Desire 20 Pro al bu çöplerle uğraşma ama işte bir şey olursa yedek parçası yok. Aslında babam da ben de hiç Allah'a şükür 5-6 yıldır kullandığımız telefonlarda servise gitmedik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı