35000 TL'ye gaming laptop önerisi

mert.ylmz28

Femtopat
Daha fazla  
35000 TL bütçem var, beni uzun süre götürebilecek laptop arıyorum. Witcher 3, ARK gibi oyunları sorunsuz açsın yeter. Asus TUF A15 ve Acer Nitro 16 önerileri geldi, sizce?

Hocam şuan en iyisi bu direkt bunu alabilirsin

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-02-20-14-39-945_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 76
35000 TL bütçem var, beni uzun süre götürebilecek laptop arıyorum. Witcher 3, Ark gibi oyunları sorunsuz açsın yeter. ASUS TUF A15 ve Acer Nitro 16 önerileri geldi, sizce?

Hacım mümkünse laptop alma masaüstü al daha iyi performans alırsın.

Almasını tavsiye ettim sadece ne yaptım.

Senin özelinde bir sitem değildi, ama bunu yapan çok fazla kişi var. Konuyu açan kişi taşınabilirlik veya gerekli olduğu için laptop önerisi istiyor zaten. Mesela benim evde laptop ve masaüstü bilgisayar var ve aralarında neredeyse 2 katlık performans farkı var. Hatta oynayamadığım fakat masaüstüne geçsem oynayabileceğim bir sürü oyun var ama yine de yerimden kalkıp da masaüstünde oyun oynayasım gelmiyor. Yatarak oynamak gibisi yok vallahi.

Cok Haklısın. Masaüstünün daha iyi performans gösterdiğini biliyorum ama Üniversiteye gitcem ondan her yere taşıyabilirim diye laptop aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…