35000 TL bütçem var, beni uzun süre götürebilecek laptop arıyorum. Witcher 3, ARK gibi oyunları sorunsuz açsın yeter. Asus TUF A15 ve Acer Nitro 16 önerileri geldi, sizce?
Hepinize merhaba, sizin sayenizde laptopumu iade ettim ve yeni bir Gaming laptop arıyorum size danışayım dedim bütçem 30-35k arası değişir oynadığım oyunlar Valorant, CS 2, Mortal Kombat 11, ve FIFA 24 bunlara göre bir Gaming laptop bulursanız sevinirim. Not: 1TB alanım olsun.
35000 TL bütçem var, beni uzun süre götürebilecek laptop arıyorum. Witcher 3, Ark gibi oyunları sorunsuz açsın yeter. ASUS TUF A15 ve Acer Nitro 16 önerileri geldi, sizce?
Senin özelinde bir sitem değildi, ama bunu yapan çok fazla kişi var. Konuyu açan kişi taşınabilirlik veya gerekli olduğu için laptop önerisi istiyor zaten. Mesela benim evde laptop ve masaüstü bilgisayar var ve aralarında neredeyse 2 katlık performans farkı var. Hatta oynayamadığım fakat masaüstüne geçsem oynayabileceğim bir sürü oyun var ama yine de yerimden kalkıp da masaüstünde oyun oynayasım gelmiyor. Yatarak oynamak gibisi yok vallahi.
Senin özelinde bir sitem değildi, ama bunu yapan çok fazla kişi var. Konuyu açan kişi taşınabilirlik veya gerekli olduğu için laptop önerisi istiyor zaten. Mesela benim evde laptop ve masaüstü bilgisayar var ve aralarında neredeyse 2 katlık performans farkı var. Hatta oynayamadığım fakat masaüstüne geçsem oynayabileceğim bir sürü oyun var ama yine de yerimden kalkıp da masaüstünde oyun oynayasım gelmiyor. Yatarak oynamak gibisi yok vallahi.