35000 TL'ye kadar laptop önerisi

hadiuz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kardeşim üniversiteye gidecek. Başlıkta belirtilen bütçeye göre oyunda oynatabilecek Max performans laptop önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Arkadaşlar merhaba kardeşim üniversiteye gidecek. Başlıkta belirtilen bütçeye göre oyunda oynatabilecek Max performans laptop önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Hocam Acer Nitro oyun bilgisayarlarına bakabilirsiniz parça, kasa ve soğutma anlamında çok kaliteli.

Acer Nitro i7 RTX 4050

Hocam arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle o olmaz yüzüne bakmayın diyerek ortada geziyorlar.

Monster alın desem soğutması iyi değil aile üyelerimde kullananlar vardı zaman zaman sorunlarla servisle uğraşıp durdular en son sattılar.
Şuan bir abim Acer Nitro 5 RTX 3070 kullanıyor ve gayet parça ve malzeme anlamında kaliteli bir bilgisayar + olarakta serviside ilgili. Bugün kendimede Acer nitro 5 rtx 4050 aldım gelmesini bekliyorum.

Hocam arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle o olmaz yüzüne bakmayın diyerek ortada geziyorlar.

Monster alın desem soğutması iyi değil aile üyelerimde kullananlar vardı zaman zaman sorunlarla servisle uğraşıp durdular en son sattılar.
Şuan bir abim Acer Nitro 5 RTX 3070 kullanıyor ve gayet parça ve malzeme anlamında kaliteli bir bilgisayar + olarakta serviside ilgili. Bugün kendimede Acer nitro 5 rtx 4050 aldım gelmesini bekliyorum.
ben de nitro 5 4050 aldım 1 haftadır kullanıyorum hocam seninkinin özellikleri nedir kaça aldın?

Ben de Nitro 5 4050 aldım 1 haftadır kullanıyorum hocam seninkinin özellikleri nedir kaça aldın?

Hocam ikinci elden aldım ben bir arkadaştan 21 ay garantisi var
25k ya anlaştık.
Özellikleri;
İşlemci: Intel i5 12450H
RAM: 16 GB.
SSD: 512 GB.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050 140W.

Çünkü v15 kasaları acerin ofis kasaları aspire 7nin aynı özelliklere sahip kasa iç yapısı sadece birkaç ekleme yapılmış hali. Düşük ekran kartı wattı muadillerine göre kötü işlemci kötü panel mux switch ya da advanced optimus olmadığı için düşük batarya süresi ısınma problemleri vs kesinlikle alınmayacak bir model buradan daha detaylı bakabilirsiniz Rehber: Acer Nitro serisinin yaşadığı değişim ve 2023 modelleri yukarıda kulaktan dolma bilgilerle dolaşıyor yüzüne bakmayın diye ortalıkta geziniyorlar diyen arkadaş neden alınır nedenleriyle anlatsın merakla bekliyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı