3500TL civarı 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
3500TL

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, bütçem 3500 TL civarı ve ekran kartı almak istiyorum. RX 570'imi sattım üzerine biraz ekledim ve en azından RX 570'den daha yüksek performanslı ve daha yeni bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim Ryzen 3 3100 fakat ileride yükseltmeyi düşünüyorum, yani hafif darboğaz olsa pek sorun olmaz, bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata NVIDIA'da en fazla GTX 1070 bulunabilir.
AMD'ye yönelmek daha mantıklı.
Param Güvende'yi kabul ederse uygun fiyat.

5-6 aydır aynı fiyatta nasıl satılmadı bilemiyorum, forumda da linkini çok attım halbuki. Evet kart 5600XT değil OEM kasalar için üretilen 5600 ancak yine de 1660 serisinden daha performanslı bir GPU.

5-6 aydır aynı fiyatta nasıl satılmadı bilemiyorum, forumda da linkini çok attım halbuki. Evet kart 5600XT değil OEM kasalar için üretilen 5600 ancak yine de 1660 serisinden daha performanslı bir GPU.
"Kargolamam, kutusu yok." falan yazmış. Sadece elden mi vermek istiyor anlamadım. Elden olsa bile GTX 1660S/1070'a bunları ezen kartı satıyor. Satılmaması dediğiniz gibi harbi garip.

"Kargolamam, kutusu yok." falan yazmış. Sadece elden mi vermek istiyor anlamadım. Elden olsa bile GTX 1660S/1070'a bunları ezen kartı satıyor. Satılmaması dediğiniz gibi harbi garip.
3850 TL'ye mağazadan GTX 1660 Super buldum peki sizce bu alınır mı bu fiyata? Kargo ile almak istiyorum mağaza olması daha güvenilir geldi.

3850 TL'ye mağazadan GTX 1660 Super buldum peki sizce bu alınır mı bu fiyata? Kargo ile almak istiyorum mağaza olması daha güvenilir geldi.

Mağazadan diye güvenmeyin derim, Param Güvende ile kullanıcıdan bakılması taraftarıyım, 1660S'e de 3500'den fazla vermem.

Param güvende ile RX 5600XT buldum şimdi, onu almayı planlıyorum. Çok teşekkür ederim. Şimdilik işlemcim ile beni götüreceğini düşünüyorum, birkaç ay sonra işlemciyi de yükselteceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı