- Makaleler
- 2
Daha fazla
Ders çalıştığım için geç cevap veriyorum kusura bakma.
Şimdi monitöre karışmak istemiyorum. Çok bilgim de yok. Ben sana ne yapman gerektiği söyleyeceğim gerisi sana kalmış. Bütçeni aşmıyorsa araştırıp 1 MS 144 Hz monitör bulabiliyorsan, markayı araştır forumda öyle al.
www.n11.com
Fiyat karşılaştırmak için senin seçtiğin monitörü koydum.
Kasa konusunda önü cam olduğu için içeri fazla hava alamıyor ve bileşenler daha çabuk ısınıyor. Bunun dezavantajı performans düşüklüğü yaratır.
Güç kaynağı kaliteli olması önemli. Sonuçta bütün sistem elektriği o veriyor. Bilinmeyen bir marka ile anakartı yakmak istemezsin diye düşünüyorum.
RX 570 ITX yerine o bütçeye 5500XT almak daha mantıklı. Nedeni daha çok FPS, daha iyi soğutma ve soğutmanın yanında gelen performans düşmesini engellemesidir.
İşlemci yanlış seçmiş. 1600 AF değil o işlemci. Yani eski versiyon, yeni versiyon AF ibaresi ve 12 NM diye yazar.
www.n11.com
Eğer 1600 AF bulamazsan Ryzen 5 2600 alabilirsin. 1600 AF' den bir tık daha iyi.
www.akakce.com
Akakçe sitesi üzerinden istersen sipariş verebilirsin.
Anakart giriş seviyesi ama işini görecektir. O.C falan düşünüyorsan bu anakart ile zor, bende 1600 AF var. Stok kullanıyorum. O.C ile FPS olarak 10-15 FPS oynuyor. Gerek yok açıkcası, çünkü fan masrafına da girmek zorunda kalırsın.
urun.n11.com
RAM konusunda ileride bir tane daha aynısından alırsın.
www.akakce.com
Ekran kartı o attığın ekran kartından dediğim gibi daha iyi.
www.teknobiyotik.com
Güç kaynağı bütçeye en uygun kaliteli bunu gördüm.
www.bizdehesapli.com
Kasa bunu tercih edin. Nedeni önü tamamen mesh 3 tane fanla birlikte geliyor. Işıklı kasa konusunda bence LED ışık al ve masanın altına ya da monitör arkasına yap. Gözünü çok yorar yanında durursa kasa. Yok ben bunu beğenmedim diyorsan, kendinde beğenip bulabilirsin. Önü mesh olmasının avantajı içeriye rahat hava çekebilmesidir.
Ayrıca bu attığım kasanın bence LED ışıkları kibar duruyor.
www.akakce.com
Toplam, monitör dahil 1600 AF işlemci alırsan 4. 462 TL yapıyor.
Ryzen 5 2600 alırsan, toplam 4. 494 TL yapıyor.
Ben olsam 2600 alırdım, arada 30 TL fark var. 30 TL farka değer.
Gelelim kasa ışık konusuna yazdım. Tekrar söylüyorum. LED var internetten bulabilirsin. Youtube' a gir çok fazla video görürsün. Kasana ışık yapacağına bence kullanacağın masaya yapman daha şık olur. Ayrıca kasanın yan tarafı cam ve onun içine de kendin LED takabilirsin.
Bu bütçeye dediğim gibi RX 570 hem de ITX alman yazık olur. Daha fazla yazamayacağım kusura bakma, malum final haftasındayım. RX 570 ile 5500 XT farkını görmen açısından da video bırakıyorum.
Şimdi monitöre karışmak istemiyorum. Çok bilgim de yok. Ben sana ne yapman gerektiği söyleyeceğim gerisi sana kalmış. Bütçeni aşmıyorsa araştırıp 1 MS 144 Hz monitör bulabiliyorsan, markayı araştır forumda öyle al.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Fiyat karşılaştırmak için senin seçtiğin monitörü koydum.
Kasa konusunda önü cam olduğu için içeri fazla hava alamıyor ve bileşenler daha çabuk ısınıyor. Bunun dezavantajı performans düşüklüğü yaratır.
Güç kaynağı kaliteli olması önemli. Sonuçta bütün sistem elektriği o veriyor. Bilinmeyen bir marka ile anakartı yakmak istemezsin diye düşünüyorum.
RX 570 ITX yerine o bütçeye 5500XT almak daha mantıklı. Nedeni daha çok FPS, daha iyi soğutma ve soğutmanın yanında gelen performans düşmesini engellemesidir.
İşlemci yanlış seçmiş. 1600 AF değil o işlemci. Yani eski versiyon, yeni versiyon AF ibaresi ve 12 NM diye yazar.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Eğer 1600 AF bulamazsan Ryzen 5 2600 alabilirsin. 1600 AF' den bir tık daha iyi.
AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Akakçe sitesi üzerinden istersen sipariş verebilirsin.
Anakart giriş seviyesi ama işini görecektir. O.C falan düşünüyorsan bu anakart ile zor, bende 1600 AF var. Stok kullanıyorum. O.C ile FPS olarak 10-15 FPS oynuyor. Gerek yok açıkcası, çünkü fan masrafına da girmek zorunda kalırsın.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
RAM konusunda ileride bir tane daha aynısından alırsın.
G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ekran kartı o attığın ekran kartından dediğim gibi daha iyi.
Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11295-03-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Güç kaynağı bütçeye en uygun kaliteli bunu gördüm.
FSP HYPER K PPA6003716 600W AKTIF PFC 80+ PSU
FSP HYPER K PPA6003716 600W AKTIF PFC 80+ PSU
Kasa bunu tercih edin. Nedeni önü tamamen mesh 3 tane fanla birlikte geliyor. Işıklı kasa konusunda bence LED ışık al ve masanın altına ya da monitör arkasına yap. Gözünü çok yorar yanında durursa kasa. Yok ben bunu beğenmedim diyorsan, kendinde beğenip bulabilirsin. Önü mesh olmasının avantajı içeriye rahat hava çekebilmesidir.
Ayrıca bu attığım kasanın bence LED ışıkları kibar duruyor.
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Toplam, monitör dahil 1600 AF işlemci alırsan 4. 462 TL yapıyor.
Ryzen 5 2600 alırsan, toplam 4. 494 TL yapıyor.
Ben olsam 2600 alırdım, arada 30 TL fark var. 30 TL farka değer.
Gelelim kasa ışık konusuna yazdım. Tekrar söylüyorum. LED var internetten bulabilirsin. Youtube' a gir çok fazla video görürsün. Kasana ışık yapacağına bence kullanacağın masaya yapman daha şık olur. Ayrıca kasanın yan tarafı cam ve onun içine de kendin LED takabilirsin.
Bu bütçeye dediğim gibi RX 570 hem de ITX alman yazık olur. Daha fazla yazamayacağım kusura bakma, malum final haftasındayım. RX 570 ile 5500 XT farkını görmen açısından da video bırakıyorum.