3500TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar son olarak sistemi böle yaptım o zaman eklemem gereken çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? 5-6 sene en kötü idare etsin yeterli benim için yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    26,6 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar son olarak sistemi böle yaptım o zaman eklemem gereken çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? 5-6 sene en kötü idare etsin yeterli benim için yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim.
Eğer ki imkan varsa RAM'leri 8x8 16GB a çıkarabilirsiniz.onun haricinde güzel sistem hayırlı olsun.
Edit:Sistemin sizi ne kadar götüreceğini kesin olarak söylemek zor ama en az 3 4 sene sıkıntısız oyun oynarsınız diye düşünüyorum.

Eğer ki imkan varsa RAM'leri 8x8 16GB a çıkarabilirsiniz.onun haricinde güzel sistem hayırlı olsun.
Edit:Sistemin sizi ne kadar götüreceğini kesin olarak söylemek zor ama en az 3 4 sene sıkıntısız oyun oynarsınız diye düşünüyorum.
Dostum ram 16gb 8x2 zaten dikkatli bakarsan yanında birim 2 yazıyor.Yardımın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı