ocopas
Decapat
Daha fazla
Evet airpods pro 2 abimde var bende liberty 4 veya sony link buds s alacaktım bakalım. Teşekkür ediyorum ilginiz içinSesi bence net ben ikisi arasında dikkat çeken bir fark bulamadım. Kulaklığı aldığınız gibi sabit ayarlarında kullanmazını önermem zaten. Ekolayzer ayarlarını kendinize göre deneyerek kişiselleştirmeniz kendiniz için daha iyi bir dinleyim sağlıyacaktır. Netlik konusunda başa baş diyebilirim. ANC özelliğine bakarsak müzik çalmıyorken AirPods Pro 2 sesi biraz daha engelliyor gibime geldi ama müzik çalarken ikisinde de duymuyorsunuz. Duymuyorsunuzdan kastım hiçbir ANC kulaklık sesi kesin olarak kesmez dinlediğiniz şarkı türü bu konuda etkilidir. Basslı veya yüksek sesli ya da sözlü bir müziği dinlerken dışarıdan ses duymazsınız ama daha çok böyle soft ve düşük sesli müziklerde ya da sözün az olduğu soft fonlu müziklerde size olabildiği kadar dış sesi azaltmayı sağlar ama tam net bir şekilde dışarı ile sesi kesmez. Belki bu tarz müziklerde AirpodsPro 2 biraz iyi olabilir. Bunun için mağazada ekstradan volume boost programları var onları kurup yüzde 25 gibi seviyeye getirmeniz yeterli olacaktır her iki kulaklık için fazlası sesde bozulma yaratacaktır biraz daha dışarıdan ses alma konusunda önüne geçersiniz bu durumun. Bu dediğim muhabbet aşırı sesli ortamlar için geçerli kalabalık sesin fazla olduğu ortamlar için, bunun dışında; sınıf, ev, ofis gibi ortamlarda soft müziklerde dahil ses almıyorsunuz desem yeridir. Genel olarak ANC özelliğinde AirpodsPro 2 bir tık daha ileri gibi ama Soundcore liberty 4 de sizi bu konuda üzmez, emin olun gayet başarılı. Kulaklığı aldığım gün normal bulsamda kullandıkça daha çok sevmeye başladım alıp 4 5 gün deneyip beğenmezseniz iade etmenizi öneririm sizin birebir dinleyip deneyimlemeniz daha iyi olacaktır. Deneyimlerinden hemen hemen ne varsa söylediğimi düşünüyorum yine dediğim gibi aklınıza takılan bir şey olursa yazabilirsiniz bana. Airpodspro 2'nin iyi bir kulaklık olsa da bu fiyat bandına denk bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum o fiyatlara daha iyi kulaklık alınabilir.