3500TL'ye kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

Huawei modeli sanırsam yeni çıkmış olması lazım ben liberty 4'ü alırken yoktu.
Yalnız o 5bin tl ayrıca liberty 4 nasıl memnun musınuz müzik performansı vs. Diğer kulaklıklarla karşılaştırabildiniz mi

Aralığı ne kadar fazla ise o kadar iyi evet fakat ne kadar düşük o kadar iyi 4-40k hz kulaklıklae var baya iyi liberty4 20-20k hz sanırım

Yeni çıkan pro 3 olanı bu pro 2.
Yalnız pro 3 5bin tl ona göre

Huawei 14HZ-48KHz idi yanlış hatırlamıyorsam bakmaya üşendim.
20HZ-20KHz zaten standart bir sürücüdür.

Tabii 5000 TL bana fazla geldi şahsen belki fiyat düşer biraz daha zaman geçince yeni çıktı ürün.
Eski nesle göre biraz gelişirmeler var ama daha çok kullanım açısından gibi duruyor ben yine Pro 2 alırdım alacak olsam o kadar para bu fark için benim açımdan değmez belki 2. Bir armatür sürücü olsaydı okey derdim.

Huawei 14HZ-48KHz idi yanlış hatırlamıyorsam bakmaya üşendim.
20HZ-20KHz zaten standart bir sürücüdür.

Evet öyle. Liberty 4'ün sesi AirPods Pro 2 ile karşılaştırışdığında çok boğuk geliyor bu yüzden çok kararsız bıraktı. Sony link Buds s almayı planlıyorım indirim bekliyorum şu an 4bin TL birkaç haftadır böyle normalde 3.400TL vs. Huawei FreeBuds Pro 2 dede kötü yorumlar var tam kararsız kaldım yani Sony üzmez diye düşünüyorum

Kötü yorum arıyorsan Sony cihazda da var ama Sony şöyle artısı var mesela dsee teknolojisini kullanabiliyorsun. APK olarak indirirsen deezer 360 kullanırsın ve rock seviyorsan N ile başlayan bir servis vardı orada da denemiştim bu 360 Audio olayını Sony wh h910n ile müthiş bişey konserde oturuyorsun gibi bir deneyimi var sağdan soldan müzik sesleri geliyor stereo gibi değil bambaşka bir boyut.

AirPods Pro 2 ve kulak üstü kulaklık HyperX Cloud mixle karşılaştırma fırsatım oldu arkadaşımda vardı. Cloud mixin yanlış değilsem 4-40k KHz olması lazım tiz olarak fark hissetmedim gayet güzel kulaklık aktif gürültü engellemesini gayet yeterli buldum. Genel olarak dışarıdayken kullanıyorum kulaklığı metro yolculuğu ve akşam eve dönüşte. Akşamları eve dönerken çok rüzgarlı oluyor rüzgarın sesini almıyorum. Telefonumun şarjı bittiğinde metroda resmen gerçek dünyaya döndüm birden çocuk ağlama sesleri uğultular vs. çok sesli ortam oluyor metrodayken. Yalnız daha çok aşırı soft müzik dinleyicisiyseniz yüksek sesli ortamlarda biraz da olsa dışarıdan ses alabiliyorsunuz ufaktan bunu hemen hemen tüm telefon kulaklıklarında yaşadım onun dışında diğer şarkılarda ses duymuyorsunuz. Sesleri kesme konusunda iyi iş çıkarıyor. Ses ve tizleri önceki kulaklığıma göre çok iyi veriyor çoğu şarkıda duymadığım kısımlar olduğunu fark ettim. Uygulamasından şarkı zevkime göre ekolayzer ayarlıyorum ve uygulamasınınkişiselleştirme olarak gayet yeterli buldum. Ekstra olarak kalp ritmi algılama, boyun hareketlerini algılama vs gibi ekstradan sağlık özelliklerini müzik olarak değerlendirmesek de güzel bir özellik. Uygulamasını genel olarak yeterli buldum. Şarj konusunda asla beni yüzüstü bırakmadı 3 4 günde bir şarja takıyorum yarım saat bıtakıyorum şarja mikrofon kalitesi bir telefon kulaklığı için yeterli. Bunlar dışında kulaklık hakkında sorunuz varsa seve seve yanıtlarım.

Belki bağlanılan cihazlada alakalı olabilir bilmiyorum ama kutusunu açar açmaz bağlanıyor bu konuda da başarılı. Çift kullanımlarda vs laptoptan telefona ses açınca diğerinden diğerine direk geçiş yapıyor bekletmiyor.

Son düzenleme:
Sanki liberty 4 airpods pro 2 ye göre şarkıları daha boğuk veriyor yanılıyor muyum?

Sanki liberty 4 AirPods Pro 2'ye göre şarkıları daha boğuk veriyor yanılıyor muyum?

Sesi bence net ben ikisi arasında dikkat çeken bir fark bulamadım. Kulaklığı aldığınız gibi sabit ayarlarında kullanmazını önermem zaten. Ekolayzer ayarlarını kendinize göre deneyerek kişiselleştirmeniz kendiniz için daha iyi bir dinleyim sağlıyacaktır. Netlik konusunda başa baş diyebilirim. ANC özelliğine bakarsak müzik çalmıyorken AirPods Pro 2 sesi biraz daha engelliyor gibime geldi ama müzik çalarken ikisinde de duymuyorsunuz. Duymuyorsunuzdan kastım hiçbir ANC kulaklık sesi kesin olarak kesmez dinlediğiniz şarkı türü bu konuda etkilidir. Basslı veya yüksek sesli ya da sözlü bir müziği dinlerken dışarıdan ses duymazsınız ama daha çok böyle soft ve düşük sesli müziklerde ya da sözün az olduğu soft fonlu müziklerde size olabildiği kadar dış sesi azaltmayı sağlar ama tam net bir şekilde dışarı ile sesi kesmez. Belki bu tarz müziklerde AirpodsPro 2 biraz iyi olabilir. Bunun için mağazada ekstradan volume boost programları var onları kurup yüzde 25 gibi seviyeye getirmeniz yeterli olacaktır her iki kulaklık için fazlası sesde bozulma yaratacaktır biraz daha dışarıdan ses alma konusunda önüne geçersiniz bu durumun. Bu dediğim muhabbet aşırı sesli ortamlar için geçerli kalabalık sesin fazla olduğu ortamlar için, bunun dışında; sınıf, ev, ofis gibi ortamlarda soft müziklerde dahil ses almıyorsunuz desem yeridir. Genel olarak ANC özelliğinde AirpodsPro 2 bir tık daha ileri gibi ama Soundcore liberty 4 de sizi bu konuda üzmez, emin olun gayet başarılı. Kulaklığı aldığım gün normal bulsamda kullandıkça daha çok sevmeye başladım alıp 4 5 gün deneyip beğenmezseniz iade etmenizi öneririm sizin birebir dinleyip deneyimlemeniz daha iyi olacaktır. Deneyimlerinden hemen hemen ne varsa söylediğimi düşünüyorum yine dediğim gibi aklınıza takılan bir şey olursa yazabilirsiniz bana. Airpodspro 2'nin iyi bir kulaklık olsa da bu fiyat bandına denk bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum o fiyatlara daha iyi kulaklık alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…