3500TL'ye RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
4000

quzz

Attopat
Daha fazla  
i3 9100F işlemcim var ve en az darboğaz yapıp yeni oyunları idare edebilecek bir karta ihtiyacım vardı ve bu kartı buldum. Sizce alınır mı?

Bence bedava hocam niye bu kadar ucuz.

3050 8 GB mı, 6 GB mı? Uygun duruyor ama geçmişi nasıl?

Bence bedava hocam niye bu kadar ucuz.

8 GB cihaz iyiyse alınır mı sizce? içini açıp kontrol ettireceğim iyice baktıracağız istedigini yaptırabilirsin dedi satıcı darboğaz 1080p çözünürlükte çok fazla olmuyor işlemcim ile gideri olur gibi geliyor bence.

Sadece CS2 Valorant oynuyorum ikisi de işlemci odaklı zaten.

Bedava. Şuanki ekran kartınız ne? Darboğaz yapar biraz. Ama CS Valoda çok sıkıntı olmaz bence.

Ben RX 5600XT veya RX 5700 kovalardım 4K civarına. Çok zayıf bir kart 3050.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence geçebilirsiniz RTX 3050'ye. Arkadaşın dediği gibi AMD'de bir seçenek. Ama ben olsam almazdım. Bende RX 550 var. Çok ağır işler yapmamama rağmen oyun oynarken sürekli çökme sıkıntısı yaşıyorum üstüne sürekli sürücüyü silip tekrar kurmam gerekiyor. RX 5xx ve 5xxx serisi genel olarak çok problemli.

Evet şu an tam da bunu düşünüyordum arkadaşımda 5500XT var ve driver kuralım dedik 2 tane driver varmış bir tanesini kurunca 200FPS alıyor birini kurunca 90 alıyordu çok sıkıntıydı en sonunda bir şekilde hallettik ama eski performansından kötüydü.

Hocam bende de aynı durum var maalesef. Kardeşimdede AMD var. Onda da driver kendi kendine siliniyor. Bir türlü çözemedik. Nvidia alıp keyfinize bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…