3500X sistem kendi kendine kapanıyor

BerkayGO

Hectopat
Merhabalar, yeni aldığım bilgisayarım hiçbir şey yokken kendi kendine kapanıp duruyor. Aynı bilgisayarı alan biriyle konuştum, onda hiç olmamış. Sebebi nedir? Sistem özelliklerim:
ASUS TUF GTX 1660 Super.
Ryzen 5 3500X.
Adata SU630 480 GB.
Adata XPG Gammix D30 8 GB RAM.
Power Boost VK-G3701B 550W +80 Plus kasa.
Başka odaya geçtiğimde bilgisayarın güç kablosuna çarpınca kapanıyor, kendi odamda ise hiçbir şey yokken. Bunun sebebi uzatma kablosundaki fazla akım veya gerilme, bozukluk olabilir mi?

SSD'niz kronik sorunlu, keza güç kaynadığınız da pek güvenilir değil. Sorun ikisinden birinde olmalı.
İtopya'yı veya distrübitör'e ulaşsam yardımcı olurlar mı? Garantiye yollasak düzeltirler mi?
SSD'niz kronik sorunlu, keza güç kaynadığınız da pek güvenilir değil. Sorun ikisinden birinde olmalı.
Kasanın arkasındaki güç kaynağını açma kapama düğmesinde I O harfleri vardı. O yukarıya bakıyordu I yı yukarı yöne çevirdim bakalım şimdi olacak mı

Merhabalar, yeni aldığım bilgisayarım hiçbir şey yokken kendi kendine kapanıp duruyor. Aynı bilgisayarı alan biriyle konuştum, onda hiç olmamış. Sebebi nedir? Sistem özelliklerim:
ASUS TUF GTX 1660 Super.
Ryzen 5 3500X.
Adata SU630 480 GB.
Adata XPG Gammix D30 8 GB RAM.
Power Boost VK-G3701B 550W +80 Plus kasa.
Başka odaya geçtiğimde bilgisayarın güç kablosuna çarpınca kapanıyor, kendi odamda ise hiçbir şey yokken. Bunun sebebi uzatma kablosundaki fazla akım veya gerilme, bozukluk olabilir mi?

İşlemci ya da ekran kartının iyi soğuduğundan emin ol eğer iyi soğutuyorsa garantiye yolla.Anakartada sıkıntı olabilir

İşlemci ya da ekran kartının iyi soğuduğundan emin ol eğer iyi soğutuyorsa garantiye yolla.Anakartada sıkıntı olabilir
Ekran kartından olabileceğini sanmıyorum %60 fan hızında maksimum 60 derece gördüm, işlemci de 70-75 arası maksimum.
Şu an elimde 500 Gb lık bir hdd var. Onu taksam sorun düzelir mi eğer ssd deyse sorun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı