350TL civarı mouse ve klavye önerisi

Pichu

Megapat
Bundan yakın bir zaman önce 400-450TL arası bir fiyat için kulaklık-mouse-klavye tavsiyeleri için bir konu açmıştım. Kulaklık konusunu bir şekilde hallettiğim için şimdi sadece klavye ve mouse tavsiyesi istiyorum. Ekstra bilgi olarak elim 17 cm ve fingertip şeklinde mouse tutuyorum. Genellikle FPS dışındaki oyunları oynuyorum.
Klavye olarak forumda çoğu kişinin Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye bu klavyeyi tavsiye ettiğini gördüm. Diğer sitelere göre de baya ucuza satılıyor sanırım.
Mouse için bulabildiğim 3 seçenek var ama hiçbiri hakkında en ufak bir bilgim yok. Ayrıca elimde G440 olduğu için mousepadli olan setlerden birini alırsam mousepadi satmayı düşünüyorum.
Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse + Corsair MM100 Mousepad
HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse + HyperX Fury S Medium Mousepad FPS oynamasam bile normal bir şekilde bu mouse'u kullanabilir miyim?
Son olarakta BİM'e 139 TL'ye SteelSeries Rival 110 geliyormuş. Onu almak ne kadar mantıklıdır? Almayı planlasam bile sınırlı stokta olduğu için ben alana kadar bitebilir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de deneme fırsatım olmadı fakat çok sorun olacağını sanmıyorum. O zaman bir aksilik çıkmazsa K55'i sipariş verip 22 Haziran'da ise BİM kapılarına dayanırım :) Olmazsa G102 aklımda olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı