kendim çekemem şu an için ama internetten bunu buldumMünkünse laptopunun alt tarafının fotoğrafını çekip atabilir misin? Ona göre öneride bulunacağım.
![]()
Rampage AD-RC10 X-GUST 6 Fanlı Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage AD-RC10 X-GUST 6 Fanlı Notebook Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Laptop soğutucusunun fanlarının ızgaranın üzerine geldiğinden emin ol. (Laptopun fanlarının soğuk havayı çektiği yer.)![]()
Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Laptopunuz kaç inç?Rampage küçük gelir sanırım ama inca güzel duruyor. Teşekkür ederim öneriniz için
17.3"Laptopunuz kaç inç?
Hepsiburadada İnca marka olan laptop soğutucu için yapılan yorumlardan birinde 17.3" laptop için küçük geldiğini yazmış biri bi bakın derim.
Sipariş verdim Amazon üzerinden. Eğer o bloğu koymadan kullanılmayacak gibi olursa iade ederim artık.Hepsiburadada İnca marka olan laptop soğutucu için yapılan yorumlardan birinde 17.3" laptop için küçük geldiğini yazmış biri bi bakın derim.
Inca INC-611 GMS Arrax Gaming 5x Fan 6 Kademeli 2xUSB Fiyatı
Inca INC-611 GMS Arrax Gaming 5x Fan 6 Kademeli 2xUSB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İlk baştaki yorum.
İnşallah olur hocam.Sipariş verdim Amazon üzerinden. Eğer o bloğu koymadan kullanılmayacak gibi olursa iade ederim artık.