350TL'ye alınabilecek en mantıklı ekran kartı

Makaleler
3
Sadece ekran vermesi için bir süreliğine geçici olarak 350TL bütçeyle ekran kartı arıyorum, 400'e çıkabilirim. 2.el alacağım.

Sizce en mantıklısı hangisi? 1-2 saattir Sahibinden'deyim ve test sonuçlarına bakarak bulduğum en performanslı kart HD7850 oldu. 1080P Low ayarlarda açamadığı oyun yok. Ancak 1GB VRAM'i yüzünden olumlu bakmıyorum pek. Diğer yandan da geçici olduğu için pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Sahibinden'de ortalama fiyatı 350-400TL olacak şekilde öneri alabilirim.

Peki attığınız yerlerden alırsam kaç günde elimde olur? Bir de içine farklı GPU koyuyorlar falan diyorlardı onlar doğru mu? Değecekse bekleyebilirim biraz açıkçası. 2.el 460'ı 450'ye bile bulamıyorum çünkü burada. 400 civarlarında dolaşan ilanların hepsi eski ilan, mesajlara cevap vermiyorlar yani.

1 ay icerisinde elinizde olmasi gerek fakat su anda ne kadar hizli yetisir bilmiyorum. Farkli GPU koyma olaylarinda direkt kanitlarla birlikte dispute actiginiz zaman para iadesi aliyorsunuz ve sanirim saticiya bir ceza veriyor AliExpress cunku dispute actigimiz zaman adamlar direkt lutfen geri cek, anlasabiliriz gibi seyler soyluyor.

Buradan alabilirsiniz, ek olarak yeni sayılabilecek bir ilan buldum isterseniz satıcı ile konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…