350TL'ye Corsair Katar Pro alınır mı?

Bütçe
350
Hocam Prime'ı da övüp övüp bitiremediniz maşallah kendim Prime kullanıyorum çok hevesle aldım hevesim kursağımda kaldı sensörü falan iyi ama tipi bana göre bayağı kötü mouse bildiğiniz yan :D

Prime'ın tipi bence güzel sağ ele göre tasarlanmış ergonomik diye geçiyor. Ben kullanmıyorum ama alınabilecek en iyisi özellik olarak da o. Kuzene aldırdım dua ediyor :D

Tamamdır hocam o zaman Prime alacağım.

Tamamdır hocam o zaman Prime alacağım.

Bence kendin karar ver hocam. Özellik olarak da tip olarak da SS üstün. Fiyat farkı da 200 küsur TL
Corsair'in çok güzel tipli faresi da var ama IPS değeri yine düşüktür. Corsair biraz piyasadan silindi gibi son yıllarda. Ya da bana öyle geliyor.

586 liraya satıcı Trendyol. Sıfır açılmamış sağlam gelir.

Bence kendin karar ver hocam. Özellik olarak da tip olarak da SS üstün. Fiyat farkı da 200 küsur TL.
Corsair'in çok güzel tipli faresi da var ama IPS değeri yine düşüktür. Corsair biraz piyasadan silindi gibi son yıllarda. Ya da bana öyle geliyor.

G300s alacağım zaman çok arasında kalıp almamıştım yine almayacağım galiba. Uzun ömürlü bir mouse istiyorum.

Bence kendin karar ver hocam. Özellik olarak da tip olarak da SS üstün. Fiyat farkı da 200 küsur TL.

586 liraya satıcı Trendyol. Sıfır açılmamış sağlam gelir.

Hocam sizin 586 lira dediğiniz galiba Prime+ onda çınlama oluyor diyorlardı ama?

G300s alacağım zaman çok arasında kalıp almamıştım yine almayacağım galiba. Uzun ömürlü bir mouse istiyorum.

Hocam sizin 586 lira dediğiniz galiba Prime+ onda çınlama oluyor diyorlardı ama?

Bizim aldığımız bu. Plus'ı bilmiyorum. Trendyol'daki farklı ise doğrudur. 6 ay önce 599 tl ye almıştık.

Bizim aldığımız bu. Plus'ı bilmiyorum. Trendyol'daki farklı ise doğrudur. 6 ay önce 599 TL'ye almıştık.

Şu anda Trendyol gibi sitelerde 650 TL bandında bir ürün. Yatmadan önce siparişimi oluşturup alacağım. 3,3.5 sene götürürse iyi.

Bende de SS Prime var millet mouse güzel yani RGB scrollde var sadece ve benimkinde mi sadece var bilmiyorum gıcırtı var yani ama kullanırken falan olmuyor fareyi ele alıp sıkınca oluyor sadece söyleyeyim dedim. Sensörü fiyatına göre tokatlar ama mouse claw veya fingertip kullananlar için yani palm grip isen mouse un yapısı avuç içini desteklemiyor. Onun dışında abartı bir mouse degil. Güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı