350W PSU, RX 6600XT için yetersiz olur mu?

Bütçe
6000 lütfen gecmesin 200 tl geçsin max

EnderBerkay

Femtopat
Katılım
1 Şubat 2023
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an elimde bir kasa var ve kasanin içinde 350 watt bir PSU var. Yeni bir ekran karti alacağım RX 6600 XT Mech 6K TL bütçem var PSU yetersiz olur mu, olursa da ekran kartina herhangi bir zarar verir mi? Ona gore alip kullanacağım deneyeceğim yeterli olur mu olmaz mı diye. Ve herhangi önerdiğiniz bir ekran kartı var mı 6K'ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana daha çok ekran kartınız o PSU'yu besler gibi geliyor. Bir de Everest PSU kullanmayın kullandırtmayın. 1 gün içinde 4 tane anakartımı ayrı ayrı yaktı. Bir ara kasadan yanık kokusu geldi. Eve bomba ihbarı gelse polisler bu güç kaynağını C4 sayıp beni içeri alırlardı. Güç kaynağı hassas konudur hocam. Parçalar yanar, geri dönüşü olmaz.

Bu PSU'ya direkt takmayın hocam direkt. Karta ve diğer bileşenlere zarar verirsiniz Allah korusun.
Önerim bu olur.

Bu da benim C4 parçaları yaktıktan sonra aldığım adamakıllı güç kaynağı. Kalitelidir tavsiye ederim. İsterseniz terörle mücadeleye, bomba imha ekiplerine götürüp test ettirin. O kadar sağlamdır.
 
Merhaba islemci intel core i7 3th gen anakart h61 kasada 4 tane fan bulunuyor hepsini toplayinca ben 260 hespinin ihtiyaclarini alip neden en az 500 watt lazim?

PSU'dan daha önemli olan şey diğer parçalar. RX 6600 XT alırsan, o işlemci ile sağlıklı şekilde kullanman imkansız. Bütçeni ekran kartına harcayacağına direkt olarak sistemi yenileyip, ileride ekran kartını d eğiştirebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı