Forse
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bir seneden uzun süredir bilgisayar sektörü ile hiç ilgili değilim bir sürü işlemci anakartlar ekran kartları çıkmış. MSI'ın Ventus serisi gibi sorunlu ekran kartları var biliyorsunuz ben takip etmediğim için hangisi iyidir hangisi problemli ve alınmaz bilmiyorum hazır sistemden çok parçaları kendim bakıp toplayıp almak istiyorum.
Sistem fiyatından ayrı olarak bu kasayı alacağım geri kalan her şeyin 35k kadar tutması gerekiyor.
www.akakce.com
Oyun için kullanacağım ancak evden çalışma gibi bir olayım geldiği içinde render vb. konularda biraz daha rahat bir sistem istiyorum.(render kalitesi ve hızı aşırı mühim değil.) Ondan dolayı işlemcinin AMD ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. Eski bildiklerimi ya unuttum ya da hatırlamakta zorluk çekiyorum hangi işlemci fiyat performans gibi bilgileri hatırlayamıyorum. Ondan kaynaklı bu fiyat aralığında kasa fiyatı hariç 35k bütçem var.
Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem fiyatından ayrı olarak bu kasayı alacağım geri kalan her şeyin 35k kadar tutması gerekiyor.
Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa özelliklerini incele, 6.934,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oyun için kullanacağım ancak evden çalışma gibi bir olayım geldiği içinde render vb. konularda biraz daha rahat bir sistem istiyorum.(render kalitesi ve hızı aşırı mühim değil.) Ondan dolayı işlemcinin AMD ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. Eski bildiklerimi ya unuttum ya da hatırlamakta zorluk çekiyorum hangi işlemci fiyat performans gibi bilgileri hatırlayamıyorum. Ondan kaynaklı bu fiyat aralığında kasa fiyatı hariç 35k bütçem var.
Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.