zeldany
Decapat
Yazınızı görmedim ama dediğiniz gibi içmeye devam ettim kafası gelmedi diye
Bu akşamda kalanı içerim. Deneyimlerimi paylaşırım içecek arkadaşlar için.
- Viskiyi diğer içkilere göre karizmatik bulduğum için ve alkol oranı yüksek diye içmeyi düşündüm aslında
- Şimdi içtim. Tadı çok kötü geldi.
- Suyla seyrelttim fakat bu baya kötü oldu asla böyle içmem.
- Buzlu içtim daha iyi.
- Kolayla içtim baya yumuşatıyor tadını. Fakat karıştırmazsanız viski üstte kalıyor, ona göre önce viski sonra kola koyun isterseniz.
- Bu arada yanına kuruyemiş, bitter çikolata denedim. Bitter hiç hoşuma gitmedi.
- Şişenin yarısını içtim birşey anlamadım, daha fazla sarhoş eder sanıyordum hiç içmeyen biri için. Ayrıca pek damak tadıma hitap etmedi galiba viski.( not=Biraz sarhoşluk hissediyorum. Göz bebeklerim büyümüş. Hafif baş dönmesi var. Kötü hissetmiyorum ama.)
- *Sabah kalkınca kötü hissetmedim. Hergün ki gibi uyandım.
- Akşam tekrar içiyorum. Sanki daha alışmışım gibi bir gün içmeme rağmen.
- Yanına bu defa meyve tabağı yaptım güzel oldu. Limon ağzınızdaki tadı alıyor fakat viski ile pek uyumlu mu tartışılır.
- İlginç! Bu defa galiba erken sarhoş etti. Ve viski çabuk bitti hızlı içtim galiba.
- İçki susatır,acıktırır felan derler ben de olmadı. Tek te içsem olurdu. İlk gün içtiğimde baya sıcak oldu, terledim. İkinci seferde olmadı.
Deneyimlerin benimle benzer aslında, ben de madde madde yanıt vereyim.
• Ağır bir tadı var bu bir gerçek, umulduğu gibi bulunmuyor çoğu zaman.
• Suyla seyrelttiğim de benim de hoşuma gitmedi ilk başta fakat tadını yumuşattığı bir gerçek.
• Kolayla da kokteyl gibi oluyor, daha içilebilir.
• Ben bitteri genelde de, viskiyle de sevmem fakat sevenler var. Onun yerine napoliten çikolata, kuruyemiş, jelibon, meyve (bir kere sade lay's ile denedim güzeldi) tavsiye ederim.
Sarhoşluk durumu psikolojiye de bağlı. Olmam gerekiyor diyorsan, moralin bozuksa daha çabuk oluyorsun aslında, sen demesen de moralin bozuksa da oluyorsun işte.. Beni en çok bira acıktırır, viski de bende acıkma yaşamadım. Olağandır muhtemelen...