36 bin TL hazır sistem önerisi

mr.asparagus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Şu anda laptop ile oyun oynuyorum ve ekran kartım 1660 Ti. Masaüstüne geçiş yapmak istiyorum ve bütçem en fazla 36 bin lira. Şu anda halihazırda bir 1080p monitörüm var. Ekran kartı NVIDIA olursa çok iyi olur. Bu fiyat aralığında alabileceğim ve beni uzun süre götürecek, yeni çıkan oyunlarda bana sorun yaratmayacak bir sistem önerisi yapabilir misiniz?
Teşekkürler.

Bu arada şu anda aklımda olan sistem şu: White Angel | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Ssd'yi 1 tb yapıp rami 2x8 yaptım 35.550 oluyor.

Son düzenleme:
Öncelikle laptopu 2.el olarak satıp bütçene eklersen ve bütçeni 50K yaparsan belki RX 9070´li bir sistem alabilirsin.

Ancak laptop´u satmaz isen RX 7700XT bir sistem önerebilirim. NVIDIA kartlar gereksiz pahalı oluyor. RTX 4060 Ti 8GB´lı sistemler alabilirsin ancak ancak kart uzun vaade de iş yapmaz. 4060 Ti 16GB´lı sistemler ise bütçeni aşabilir ve 16GB VRAM aşırı gereksiz olur.

36K bütçe ile bunu öneririm.

50K bütçe ile bunu öneririm.

Öncelikle laptopu 2.el olarak satıp bütçene eklersen ve bütçeni 50K yaparsan belki RX 9070´li bir sistem alabilirsin.

Ancak laptop´u satmaz isen RX 7700XT bir sistem önerebilirim. NVIDIA kartlar gereksiz pahalı oluyor. RTX 4060 Ti 8GB´lı sistemler alabilirsin ancak ancak kart uzun vaade de iş yapmaz. 4060 Ti 16GB´lı sistemler ise bütçeni aşabilir ve 16GB VRAM aşırı gereksiz olur.

36K bütçe ile bunu öneririm.

50K bütçe ile bunu öneririm.

Cevabınız için teşekkürler. Laptop'u satmayı düşünmüyorum o yüzden bütçe 36k.
Eğer amd olacaksa şöyle bir sistem buldum 7700 xt yerine 7800 xt var. Ne dersiniz?

Cevabınız için teşekkürler. Laptopu satmayı düşünmüyorum o yüzden bütçe 36k.
Eğer AMD olacaksa şöyle bir sistem buldum 7700 XT yerine 7800 XT var. Ne dersiniz?

Atmış olduğunuz sistemde bulunan anakart birazcık yetersiz kalıyor gibime geldi. Ayrıca kasa konusunda pek emin değilim içerisinde bulunan PSU ne kadar iyi bilmiyorum.

Geri
Yukarı