36 bin TL sistem önerisi

Henius

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim 36k bütçem var ve masaüstü sistem almak istiyordum. Benim bula bildiğim sistem bu:

2K monitörüm ile kullanacağım arkadaşlar. Ben bu konularda pek bilgili değilim, eğer daha iyi sistem önerileriniz varsa bakmak isterim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_435.png
    Screenshot_435.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim 36k bütçem var ve masaüstü sistem almak istiyordum. Benim bula bildiğim sistem bu:

2K monitörüm ile kullanacağım arkadaşlar. Ben bu konularda pek bilgili değilim, eğer daha iyi sistem önerileriniz varsa bakmak isterim. Teşekkürler.
intel mi istiyorsunuz

hocam 38 varsa daha yeni aldığım sistemi atabilirim

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap ekran kartı 3060 bir tık eski gibi olsada iş görür diye düşünüyorum

İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir Rx 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm.

intel mi istiyorsunuz
Yok hocam stabil sistem olsun, marka farketmez. Attığın sisteme baktım, farklı olan galiba sadece 7500f olmuş, intel yerine bu işlemci dahamı mantıklıdır

Hocam 1 TB ssd yapınca fark 800e iniyor benim attığımla, ve işlemci olarak attığın 7500f sence intele göre dahamı mantıklı. Birde benim attığımda hediye mouse kitlemişler 800 fark onu saysak kafa kafaya denk geliyor, mouse kendi fiyatı 700 falandı ve bana da lazımdı zaten

Bu fiyata kesinlikle alınmayacak bir sistem.
Zaten bu sitelerin PC toplama programları kazıkta derce yapacak bu gidişle, 1,2 parçayı indirim diye piysasa fiyatının üstüne satıyorlar ve anlamayan millette kanıp alıyor.
Tek tek toplayınca da fiyatlar hazır sistem fiyatlarını geçiyor bazen hocam ve garantiye gitmesi gerekirse en azından hazır sistemde bir yere gönderip, bir kişi ile muhattap oluyorsun ama toplama sistemde garanti işi de uğraştırır gibi ama dediklerine katılıyorum üçkağıtçı olmuşlar gerçekten

İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir Rx 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm.
Tamamdır reis, cuma günü buralarda takipte olacağım

hocam 38 varsa daha yeni aldığım sistemi atabilirim

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap ekran kartı 3060 bir tık eski gibi olsada iş görür diye düşünüyorum
Eyvallah reis ama 38k veripte 2021 çıkışlı ekran kartı almak pek içime sinmiyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı