36 bin TL'ye bilgisayar mühendisliği için MacBook önerisi

Hocam peki bu bütçeye göre siz ne önerirsiniz ? Laptop seçerken nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz ? 60hz bir cihazın ne gibi eskileri var ?
Ben Monster Tulpar kullanıyorum. 165hz 2K %100 sRGB. Mac alacak olsam M1 Pro işlemcili Pro Motion panelli bir cihaz alırdım. Yüksek yenileme oranı efsane bir şey.
 
Hocam benim dediğim m2 yerine neden bunu tercih ettiğinizi de söyleyebilir misiniz? Sizce sizin önerinizin m2 ye göre ne gibi artı eksileri var?
 
Hocam benim dediğim m2 yerine neden bunu tercih ettiğinizi de söyleyebilir misiniz? Sizce sizin önerinizin m2 ye göre ne gibi artı eksileri var?
M1 Pro, M2'den daha hızlı ancak daha az verimli çünkü performans çekirdekleri daha fazla. Pil süresi daha kısalacak ancak karşılığında her anlamda daha iyi bir cihaz alacaksınız. Kısalacak dediğime de bakmayın yine çok uzun. 120HZ ve çok daha iyi bir ekran, daha iyi hoparlör ve mikrofon, ekstradan bir fan daha ve ekstra çıkış portları, daha hızlı bir SSD ve ekstradan bir ekran daha bağlayabilirsiniz.
 
Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.
 
Şu an alacaksanız M1 Pro almanızı öneririm. iPhone 14 serisi ile iPhone'ları Apple Dolar 22 civarı olacak şekilde fiyatlandırdı. Aynı fiyatlandırma Mac'lerde de olabilir. Eğer M2 Pro'ları bekleyeceğim diyorsanız, önerim tanıtıldığı gün Apple Store kapanmadan M1 Pro sipariş verip, yeni modellerin fiyatlarınını beklemeniz. Eğer yakın fiyatlarda çıkarsa iptal edip M2 Pro alırsınız. Bu sayede en azından zam gelirse etkilenmemiş olursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…