360 mm sıvı soğutucu önerisi

TarkanTarık

Centipat
Katılım
5 Eylül 2021
Mesajlar
45
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Savunma sistemleri göz testi teknisyeni
Merhaba, bende Cooler Master ML360R var. Garantisi bitti ve LED arızası mevcut. Sanırım montajdan sonra meydana geldi ama bazen de düzeliyor, anlamadım bir türlü. Cooler Master Vektron Bilgisayar LED arızası mı bilemem deyip başından attı. Garantisiz ürüne de bakmıyorlar. Aşırı derecede Cooler Master firmasından soğudum. Cooler Master Instagram hesabına yazdım, oradaki arkadaş da LED'lerin hepsi tek sokete bağlıysa ondan olur dedi ama ben bundan olacağını sanmıyorum çünkü elimde RM1000X Corsair Power var. Yeni bir 360 mm sıvı soğutucu almak istiyorum. Alacağım marka ASUS veya NZXT olsun istiyorum. Kullanan var mı ya da 360 mm sıvı soğutucu önerebilecek arkadaş var mı?

Bu konuyu buraya yazıyorum çünkü sıvı soğutma veya soğutucular ile ilgili donanım kısmında bir konu açılamıyor. Bütçe önemsiz. Şu an LED'leri kapalı mod ile kullanıyorum moralimi bozuyor diye. İlk bakımda mutlaka almayı planlıyorum.

Garanti kısmına gelince;
  • ASUS 3 yıl.
  • NZXT 6 yıl.
  • Cooler Master 2 yıl garanti veriyor şaka gibi…
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F/P olarak arıyorsanız Arctic ya da SilverStone modellerine bakabilirsiniz. Çünkü ASUS ve NZXT bence marka parası gibi geliyor. Tabi zevkler renkler :)
 
Bütçeniz nedir? Markaya göre tercih yapmak pek mantıklı değil, iyi markaların da kötü ve daha iyi alternatifleri olan modelleri var.
 
Arctic Liquid Freezer II 240 almayı düşünüyorum ve araştırma yaptığımda radyatörleri, diğer soğutuculara göre biraz kalınmış. Yani toplamda (yanlışım varsa düzeltin, inşallah yanlışım vardır çünkü günlerdir uygun kasa arıyorum bulamadım) yüksekliği 6,3 cm geliyor. Arctic alırken toplam yüksekliğini kontrol edin.
 
Bütçeniz nedir? Markaya göre tercih yapmak pek mantıklı değil, iyi markaların da kötü ve daha iyi alternatifleri olan modelleri var.

2 veya 2.5 bin düşünüyorum.
Arctic Liquid Freezer II 240 almayı düşünüyorum ve araştırma yaptığımda radyatörleri, diğer soğutuculara göre biraz kalınmış. Yani toplamda (yanlışım varsa düzeltin, inşallah yanlışım vardır çünkü günlerdir uygun kasa arıyorum bulamadım) yüksekliği 6,3 CM geliyor. Arctic alırken toplam yüksekliğini kontrol edin.

Ben 360mm istiyorum :(
NZXT fiyatını hak etmiyor (estetik görünse de...), Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00101A) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam 1180TL'ye alıp rahatınıza bakabilirsiniz (şahsi fikrim, iyisi varken önermek istedim).

Hiç duymadım bu markayı :(
 
Bunu önerebilirim, fiyatı da iyi, indirimde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı