Teşekkür ederim gerçekten güzel bir sistem olmuş ellerine sağlık.Eki Görüntüle 215147
SSD koyamadım çünkü 4000 TL'ye kadar çıktı isterseniz ileride koyabilirsiniz. Bütçeyi yine 100 TL aştı ama 100 TL'den sorun olacağını sanmıyorum sorun olacağını sanmıyorum.
Rica ederim ne demek.Teşekkür ederim gerçekten güzel bir sistem olmuş ellerine sağlık.
Zotac malesef pek tavsiye edilmiyor. Başka bir marka kulanmanızı tavsiye ederim.Teşekkür ederim gerçekten güzel bir sistem olmuş ellerine sağlık.
Diğer markalar fiyatı aşıyor maalesef ama anakart H110M'e düşürülüp BIOS güncellemesi yapılıp Kaby Lake'e uygun hale getirilip ve RAM 8 GB'a çekilirse MSI, Asus gibi markalara anca yetiyor bütçe. Diğer bir alternatif RX 480/470 almak ama arkadaş GTX 1060 sistem demiş GTX 1060 bu bütçeyi biraz zorladığı için ancak bu oluyor.Zotac malesef pek tavsiye edilmiyor. Başka bir marka kulanmanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.