3600-3700 TL Intel i5 6500 GTX 1060 Sistem Toplama

2. Resimdeki sistem 1. resimdekinden daha iyi çünkü 3700 TL bütçe ile RX 480 4GB ve 8GB RAM tercih etmek çok büyük saçmalık olur. Bu arada cidden 1MS yok muydu? 1MS bir monitör öneriyorum ben. İllaki o fiyatlara denk gelecek 1MS Free Sync monitör vardır.

@Eren194 "oha bilgisayar uçuyor" gibi bir tepki vermek istiyorsan SSD'yi eksik etmemelisin. Benim önerim minimum 240-250 GB bir SSD almak olur. Oyun performansına katkısı yok fakat bilgisayar hızını devasa seviyede değiştiriyor.

İndirim kampanyası o monitör için geçerli o yüzden onu koydum. Hem 2MS'de kötü değil hatta 1MS ile fark yok gibi bişey. Önerdiğim sistemler mevzusuna gelirsek bende olsam 2. sistemi alırdım.

İndirim kampanyası o monitör için geçerli o yüzden onu koydum. Hem 2MS'de kötü değil hatta 1MS ile fark yok gibi bişey. Önerdiğim sistemler mevzusuna gelirsek bende olsam 2. sistemi alırdım.
Ek olarak kasa ve PSU biraz daha kısılıp, işlemci i5 6500 yapılarak bir SSD eklenebilir sisteme. Samsung 750 EVO 120 GB gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı