3600 TL 1080p Oyun için Sistem Önerisi

kabus89

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Benim 3600 TL civarında bir bütçem var. 1080p 60 FPS oyun oynamak istiyorum. Bunun üstüne çıkabilirim ama çok fazla da para vermek istemiyorum ve alacağım sistemi uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bu sistemi önerdi sizce uygun mudur sıkıntı çıkarır mı?


1.jpg
2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu kadar bütçen var iken SSD'de almalısın eğer ki daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan hard diski 1 TB yap diğer parçalar gayet iyi bence hayırlı olsun.
 
Fikirleriniz İçin Teşekkür Ederim. Ama SSD yi ileride almayı düşünüyorum sistemi topladıktan sonra ayrı olarak ve SSD için kaç gb almam yeterli olur?
 
Anladım Tessekurler Ama İnternette Araştırdıgım birçok sitede ileride 2 3 sene sonra 1080pde zorlamaya başlayacağını söylüyor gtx 1070'in, bende aldigim sistemin uzun ömürlü olmasını istedigim için böyle bir sistem önerisi istedim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı