3600 TL Ekran Kartı Hariç Sistem Toplama

Foras

Kilopat
Selamlar, Temmuzun ikinci haftasında bir sistem toplamayı planlıyorum. Ryzen 5 3600 işlemciyi kullanmak istediğimden dolayı ve fiyat bandının 1400 ila 1600 civarı olacağını tahmin ettiğimden sistemde temsili olarak 2600x yerleştirdim. Tam performans, tam verim almak istediğimden, dual RAM kullanacağım. B450 Yonga setli anakart kullandığımdan SSD'de boşta kalan alanı ön bellek olarak kullanmayı hedefliyorum. Tercih ettiğim kasada egzoz fan bulunmadığından harici bir fan tercih ettim. Ekran kartını bir daha ki aya almayı planlıyorum o güne kadar elimde mevcut olan r7 360 ekran kartını kullanmayı düşünüyorum. Sistemde hedeflediğim konular oyun oynamak, oyun videosu kaydetmek olası bir durumda twitch yayını açmaktır. Uyumsuz, hatalı, sorunlu bileşenlerde tercih ettiysem önerilerinize, tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim.

111111.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı