3600 TL ikinci el monitörlü sistem toplama

Bütçe
3600
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba herkese. Laptopumu sattım ve ikinci el monitörlü bir masaüstü bilgisayar toplayacağım. Bazı parçaları ikinci el bazı parçaları sıfır olarak düşünüyorum. Sizce bu fiyata ortalama nasıl bir sistem toplanır? İndirimlerde i3 10. nesil işlemci yakalayıp üstüne ikinci el RX 570 veya GTX 1050 Ti koyulabilir mi? Daha iyi önerileriniz var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Elimde 1 TB'lik sabit disk var. SSD'yi 120GB olarak düşünüyorum, diğer parçalara daha fazla bütçe ayırmak adına.

Sistemde genel olarak oyun oynanacak.

Son düzenleme:
Alabiliyorsan 1060 3gb almanı tavsiye ederim benim laptopumu 4k civarına satacağım ve o aralarda bir sistem toplayacağım ancak işlemcini düzgün seç darboğaz yapmasın

1080P bir monitör 600TL oluyor. Yani bütçen 3000TL kalıyor.
Şu an indirimde 699TL (lütfen 700olsa nasıl alırdık esprisi yapmayın 😀)
Ben olsam birsüre uzay montaj idare edip sonra mesh iyi bir kasa alırdım ama başladık bir kere. Bitirmeden olmaz.
Durun monitör eklememişim.
Süper oldu. Tam bir oyuncu sistemi :)

SSD az gibi değişebilir bir süre HDD ile ama onun haricinde her şey mükemmel (bursalı olsaydım direk alırdım) kısaca sistem harikia

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı