Merhaba herkese. Laptopumu sattım ve ikinci el monitörlü bir masaüstü bilgisayar toplayacağım. Bazı parçaları ikinci el bazı parçaları sıfır olarak düşünüyorum. Sizce bu fiyata ortalama nasıl bir sistem toplanır? İndirimlerde i3 10. nesil işlemci yakalayıp üstüne ikinci el RX 570 veya GTX 1050 Ti koyulabilir mi? Daha iyi önerileriniz var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Elimde 1 TB'lik sabit disk var. SSD'yi 120GB olarak düşünüyorum, diğer parçalara daha fazla bütçe ayırmak adına.
Alabiliyorsan 1060 3gb almanı tavsiye ederim benim laptopumu 4k civarına satacağım ve o aralarda bir sistem toplayacağım ancak işlemcini düzgün seç darboğaz yapmasın
Hikvision C100 120 GB C100/120G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu an indirimde 699TL (lütfen 700olsa nasıl alırdık esprisi yapmayın )
Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da