3600 TL Monitörsüz i5 6500 Sistem Toplama

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar.

Belirttiğim gibi bütçem 3600 TL. Monitöre sahibim. Biraz araştırma ile bir sistem kurgusu yapmış bulunmaktayım. Fakat bu yaptığım araştırmaya pekte güvenmiyorum. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.

Almayı düşündüğüm parçaların birbirlerine tam olarak uyumlu olup olmadığını da bilmiyorum. Bu konularda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ayrıca ekran kartı için en fazla verebileceğim tutar 1400 TL. Hangi ekran kartını almam gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple kasa da yazmadım. Sizden ricam önereceğiniz ekran kartına göre bu bileşenlere uygun bir kasa belirtmeniz. Şimdiden çokça teşekkür ederim sizlere. İyi forumlar.

sistem.jpg

Buyur dostum (Teknobiyotik) :

3652.jpg

SSD'ye gerek yok veya sonradan alacağım diyorsan şöyle bir sistem alabilirsin :

3609.jpg

Buyur dostum (Teknobiyotik) :

Eki Görüntüle 204503

SSD'ye gerek yok veya sonradan alacağım diyorsan şöyle bir sistem alabilirsin :

Eki Görüntüle 204504

Öncelikle teşekkürler. Ssd şimdilik düşünmüyorum. 2. sisteminizde işlemcinin seviyesini arttırmışsınız SSD olmadan benim yazdığım model yetersiz mi olur ? Ayrıca DX 12 oyunlarda rx 480 in daha fazla fps verdiği söyleniyor. Genel olarak fps oyunları oynuyorum.(rust gibi).

Merak ediyorum ve bu konuda çok kararsızım. Amd Rx 480 mi yoksa gtx 1060 mı almalıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de tercihimi RX 480'den yana kullanırdım. (y)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de tercihimi RX 480'den yana kullanırdım. (y)

Peki ya bu ekran kartını seçersem rx480 nitro vs vs olanları da var. Rica etsem bana hangi üreticiden almam gerektiğini söyler misin? ayrıca psu içinde şık bir kasa öneriside yapar mısınız bu ekran kartına göre /anakart bozooka)

Peki ya bu ekran kartını seçersem rx480 nitro vs vs olanları da var. Rica etsem bana hangi üreticiden almam gerektiğini söyler misin? ayrıca psu içinde şık bir kasa öneriside yapar mısınız bu ekran kartına göre /anakart bozooka)
Sapphire'ın Nitro+ modelini alabilirsiniz. Tüm RX 480'leri tek tek incelemedim ama Sapphire AMD'nin en büyük partneridir ekran kartı üretiminde.

Beyler düşündüğüm sistemin son hali bu. Anakart konusunda biraz kararsızım. Düşüncelerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
son 1.jpg

Dosya Ekleri

• son 1.jpg
    son 1.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 194
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı