3600 TL Sistem Toplama Kasa Önerisi

600W bu sistemi beslemek için fazla bile olacaktır. Ben şahsen PSU olarak Cooler Master öneririm.

Herkes R9 380 Strix'i Nvidia ile değiştirmemi önermiş. Benim seçtiğim kart iyi değil mi?

@RuFF+ Vatan'da Zalman Z3 Plus'ta fanların aşırı gürültülü çalıştığı yazılmış. Herhangi bir şekilde deneyimleyebildiniz mi bu kasayı?

@RuFF+ Bir de ekran kartında Sapphire'in pek güvenilir olmadığını okudum (özellikle Recep Baltaş'ın başlığından) ve o başlıkta siz Sapphire'e rezil demişsiniz ama bana önerdiniz.

hehe evet taksit olayı biraz sıkıntıydı Ben tek çekim yaptığım için uyguna gelmişti 600 watt bu sistemi karşılar merak etmeyin Sapphire markası eskiden yani 5-10 sene öncesinde cidden ısınma sorunu olan ve bozulan bir karttı lakin özellikle son çıkan ati amd serilerinde en iyi performans ve soğutma sistemi sapphire ekran kartlarındadır. Amd-Sapphire işbirliği bu sefer günah çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…