3600 TL telefon tavsiyesi

Kağıt üstünde yazılanlar çok bir şey ifade etmez. Telefonumuzu kağıt üstündeki yazılar için değil gün sonundaki kullanıcı deneyimi için seçiyoruz. MIUI sizi OneUI kadar memnun edemez diye tahmin etmekteyim. Her izlediğim inceleme videosunda (yerli-yabancı) farklı farklı konulardan ve sorunlardan yakındıklarını gördüm. Xiaomi ne kadar iyi telefonlar yapsa da yazılımlarını geliştirmek zorundalar.
 
Kağıt üstünde yazılanlar çok bir şey ifade etmez. Telefonumuzu kağıt üstündeki yazılar için değil gün sonundaki kullanıcı deneyimi için seçiyoruz. MIUI sizi oneuı kadar memnun edemez diye tahmin etmekteyim. Her izlediğim inceleme videosunda (yerli-yabancı) farklı farklı konulardan ve sorunlardan yakındıklarını gördüm. Xiaomi ne kadar iyi telefonlar yapsa da yazılımlarını geliştirmek zorundalar.

Daha önce Samsung J7 Prime kullanmıştım 2 sene önce. Telefonu sattığımda gerek hızı gerek akıcılığı ilk satın aldığım günki gibiydi ( 2.5 sene kullanmıştım)
O günden beri Samsung'un kalitesini bilirim fakat çevremdeki kullananlardan gördüğüm üzere Redmi telefonları gerek Game Turbo gerek 2.alan gibi özellikleri ile insanı o tarafa çekiyor ama tercihim Samsung'tan yöne. Peki sizce A52 mi A72 mi almalıyım? Farkları birisi 4500 diğer 5000 batarya gücüne sahip, arka kamera teknolojisi çok az bir şey A72 daha iyi, bir de A72 ekranı biraz daha büyük, ( ben küçük telefonu daha çok seviyorum) yazılım, hafıza, RAM yonga seti vs. Bütün her şeyi aynı. Sadece yukarıda belirttiğim 3 özelliği farklı sizce hangisini tercih etmeliyim. Ortalama fiyat farkı 700 TL civarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı