Corsair, RAM konusunda Vengeance gibi bir serisi varken çok iyi diyemeyeceğim.Corsair iyidir
Şikayetvar'da çok şikayet gördüm. Olur da sorun olur iadeyle vs sürünmek en son istediğim şey şu an. Yine de bir bakacağım, iletişime geçmeye çalışacağım.İstediğin ürün şu an stokta var.
![]()
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkinci el sorun olmaz diye düşünüyorum RAM komponenti için, bir inceleyeceğim.İkinci el sorun olmayacaksa benimde sepetimde olan efsanevi OC performansı olan bir model bu. Satıcı olan arkadaş gayet güvenilirdir.
Corsair kullanıyordum eskiden 3200 CL 16 onu satıp 3600 CL 16 G.Skill Trident Z Neo aldım. Arasında fark olarak Corsair'de nanyanın felaket kötü bir çipi vardı şu an kullandığımda Hynix kaliteli çip var.
Trident Z Neo'dan memnun musunuz? Ben Amazon'dan Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 aldim ve iyi mi yaptim bilmiyorum arkadaşlar Crucial öneriyor ama Trident Z Neo hoşuma gidiyor çiplerinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama kararsizim ve bir netlik kazandirip bir üründe karar vermek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.