3600MHz CL16 RAM tavsiyesi

Rasmon

Hectopat
Merhaba,
3600 MHz CL16 RAM bakıyorum.

Ballistix (2x8 16 GB 3600MHz DDR4 BL2K8G36C16U4B) >>> Uzun zamandır bunu almak istiyorum ancak stok sorunu var sitelerde.

Benzer performansta ürünler nedir? Bütçe yaklaşık 1.500 civarı.

İstediğin ürün şu an stokta var.
Şikayetvar'da çok şikayet gördüm. Olur da sorun olur iadeyle vs sürünmek en son istediğim şey şu an. Yine de bir bakacağım, iletişime geçmeye çalışacağım.

İkinci el sorun olmayacaksa benimde sepetimde olan efsanevi OC performansı olan bir model bu. Satıcı olan arkadaş gayet güvenilirdir.
İkinci el sorun olmaz diye düşünüyorum RAM komponenti için, bir inceleyeceğim.

Corsair kullanıyordum eskiden 3200 CL 16 onu satıp 3600 CL 16 G.Skill Trident Z Neo aldım. Arasında fark olarak Corsair'de nanyanın felaket kötü bir çipi vardı şu an kullandığımda Hynix kaliteli çip var.

Trident Z Neo'dan memnun musunuz? Ben Amazon'dan Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 aldim ve iyi mi yaptim bilmiyorum arkadaşlar Crucial öneriyor ama Trident Z Neo hoşuma gidiyor çiplerinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama kararsizim ve bir netlik kazandirip bir üründe karar vermek istiyorum.

Trident Z Neo'dan memnun musunuz? Ben Amazon'dan Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 aldim ve iyi mi yaptim bilmiyorum arkadaşlar Crucial öneriyor ama Trident Z Neo hoşuma gidiyor çiplerinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama kararsizim ve bir netlik kazandirip bir üründe karar vermek istiyorum.

Zaten Trident'in çipleri iyi demiştim memnunun 3600 MHz CL16 alırsan daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı