3600XT için soğutma tavsiyesi

Atadam1236

Decapat
Dark Guardian kasa (4 fanlı; önü, üstü, altı açık bir kasa), RTX 3070 ekran kartı ve 3600XT kullanıyorum. Sıcaklık değerleri normal lakin sistem biraz sesli çalışıyor. Özellikle sistemin boşta ses yapması beni rahatsız ediyor, sistem boştayken ölü sessizliği olsun istiyorum.
Cougar Vortex RGB fcb LED 120mm 3 adet set -> 450 TL
3 Tane kasa fanı almam mı daha mantıklı olur yoksa işlemci soğutucusu almak mı daha mantıklı? Aynı fiyat bandında önereceğiniz bir işlemci soğutucusu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Guardian kasa (4 fanlı; önü, üstü, altı açık bir kasa), RTX 3070 ekran kartı ve 3600XT kullanıyorum. Sıcaklık değerleri normal lakin sistem biraz sesli çalışıyor. Özellikle sistemin boşta ses yapması beni rahatsız ediyor, sistem boştayken ölü sessizliği olsun istiyorum.
Cougar Vortex RGB fcb LED 120mm 3 adet set -> 450 TL
3 Tane kasa fanı almam mı daha mantıklı olur yoksa işlemci soğutucusu almak mı daha mantıklı? Aynı fiyat bandında önereceğiniz bir işlemci soğutucusu var mı?

Bence 450 TL'ye dandik bir soğutucu almaktansa fan almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı