Şişman Şıtayger
Hectopat
Kaydettim bunu.
Kaydettim bunu.
Bu kasa o markanın en iyi hava sirkülasyonu olan kasalarından. Güç kaynağı sıkıntı.Gamepower kasa var.
Eli daha yatkın birine yaptırabilirim.Arkadaşlar kasa fanı yine etkiler ama çok etkilemez. Az kullanımda, bu kadar sıcak olduğuna göre soğutucu yerine oturmamış. Kendiniz çıkarıp, takabilir misiniz?
Peki anladım. Bunu hallettirmem lazım.
Gamepower'ın kendisi sıkıntı, söylemek güzel değil biliyorum ama Rampage kasalar daha iyidir.Bu kasa o markanın en iyi hava sirkülasyonu olan kasalarından. Güç kaynağı sıkıntı.
Soğutucuyu düzgün montajlamamışlar. Bu kullanımda bu derece mümkün değil.Herkese iyi günler. İşlemcim Ryzen 5 3600XT. LoL ve PUBG Mobile'de MSI Afterburner'de 78 dereceyi görüyor. Sistem günde 5 kere resetliyor kenidini. Bunun sebebi işlemci sıcaklığı mıdır? Sıvı soğutma almam şart mıdır? Ne yapmalıyım? Görsel yükledim orada 74 derece mesela.
İşlemci Fanı doğru diğer kasa fanları yanlış.Soğutucuyu düzgün montajlamamışlar. Bu kullanımda bu derece mümkün değil.
Arkadaş deneyince görürüz. Bütün kasa fanlarını kapatınca, en fazla 10 derece fark ediyor. Kullanım bu kadar azken, bu kadar sıcak olmasının kasa fanları ile pek ilgisi yok. Zaten fan konumu yanlış.İşlemci soğutucusu doğru, diğer kasa fanları yanlış.
Kullanım az çünkü çok ısınıyor işlemci kendini frenliyor buna rağmen oluyorsa hava sirkülasyonu kötü demektir, bi fan konumlarını doğru yapsın bakalım yapçak mı yapmayacak mı o zaman yazarız.Arkadaş deneyince görürüz. Bütün kasa fanlarını kapatınca, en fazla 10 derece fark ediyor. Kullanım bu kadar azken, bu kadar sıcak olmasının kasa fanları ile pek ilgisi yok. Zaten fan konumu yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.