WJINN
Decapat
Herkese selam. OLED'le IPS panel karşılaştırması değildir. Tabii ki Samsung daha iyi. Benim sorum hangisini almak daha mantıklı olur?
Samsung alırsam kendimi biraz zora sokmuş olacağım. Parasına değer mi? Biri 26k biri 14K 165Hz monitörüm var. Yüksek Hz monitör arıyorum. Valorant'ta 800FPS görüyor sistem. Başka oyunlarda da FPS'ler yüksek... Masa ölçüm 120x240 büyük bir masa olduğu için 27 inch gayet iyi daha küçük bir monitör istemiyorum.
Başka önerilere de açığım. Teşekkürler.
www.idefix.com
www.gaming.gen.tr
Samsung alırsam kendimi biraz zora sokmuş olacağım. Parasına değer mi? Biri 26k biri 14K 165Hz monitörüm var. Yüksek Hz monitör arıyorum. Valorant'ta 800FPS görüyor sistem. Başka oyunlarda da FPS'ler yüksek... Masa ölçüm 120x240 büyük bir masa olduğu için 27 inch gayet iyi daha küçük bir monitör istemiyorum.
Başka önerilere de açığım. Teşekkürler.
SAMSUNG ODYSSEY G6 LS27DG602SUXUF 27" 0,03Ms 360Hz OLED QHD FREESYNC PREMIUM HDR10+ GAMİNG MONİTÖR - idefix
SAMSUNG ODYSSEY G6 LS27DG602SUXUF 27" 0,03Ms 360Hz OLED QHD FREESYNC PREMIUM HDR10+ GAMİNG MONİTÖR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Dell Alienware AW2724HF 27 inç Gaming Monitör
Hızlı IPS panelde 360Hz yenileme hızı sayesinde yüksek tempolu oyunlar sırasında inanılmaz akıcı görsellerle tam potansiyelinizle oynayın.