3700 - 4400 TL Hazır Sistem Önerisi

Bence hazır sistem alacağına gir inventusun sitesine sistem oluşturma yardımcısından sistemini oluştur. Orada ücretsiz montaj ve test yapıyorlar diye biliyorum. Örnek olsun diye sana bir sistem oluşturdum. Oyun amaçlı kullanacaksan aynısını bile yapabilirsin. Firmayıda ara konuş için daha rahat olur. Hem daha ucuza bile geliyor gibi.

Dosya Ekleri

• inventus.jpg
    inventus.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 97
Bence hazır sistem alacağına gir inventusun sitesine sistem oluşturma yardımcısından sistemini oluştur. Orada ücretsiz montaj ve test yapıyorlar diye biliyorum. Örnek olsun diye sana bir sistem oluşturdum. Oyun amaçlı kullanacaksan aynısını bile yapabilirsin. Firmayıda ara konuş için daha rahat olur. Hem daha ucuza bile geliyor gibi.
Cevabınız için teşekkür ederim. İnventus'dan bakacağım ama siz 1060 3GB önermişsiniz. 3GB 1060 pek tavsiye etmiyorlar.

Anakart olarak benim aklımda Msi b360m gaming anakart var seçmiş olduğunuz anakartla farkı nedir?
Gtx 1060 gaming x ekran kartı 1060lar içersinde Msi marka bazında en iyi kart o mudur?
Sizce bu donanımın yanında i5 8400 olarak güzel bir üçlü olur mu? İlerleyen günlerde ben de sistem toplamayı düşünüyorum fakat ürünler biraz pahalıya geliyor biraz iyi parça seçimi yaparak ilerliyorum.

Anakart olarak benim aklımda Msi b360m gaming anakart var seçmiş olduğunuz anakartla farkı nedir?
Gtx 1060 gaming x ekran kartı 1060lar içersinde Msi marka bazında en iyi kart o mudur?
Sizce bu donanımın yanında i5 8400 olarak güzel bir üçlü olur mu? İlerleyen günlerde ben de sistem toplamayı düşünüyorum fakat ürünler biraz pahalıya geliyor biraz iyi parça seçimi yaparak ilerliyorum.
En iyi diye bir kavram olduğunu sanmıyorum. Her markada hemen hemen birbirine denk modeller var. Ben gaming ifadesinin çok fazla dünyaları değiştirdiğine inanmıyorum. Mutlaka bir etkisi vardır. Ancak o etki istenilen parayı karşılamıyor bence. O yüzden bütçene hangisi uyuyorsa ona bak gerçekten sana pantheonun önerdiği sistem çok güzel diye düşünüyorum. O fiyata öyle bir sistem müthiş bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı