3700 TL'ye 144Hz VA panel monitör tavsiyesi

sefa.d

Decapat
Daha fazla  
IPS panel kullandım göz sorunlarıyla karşılaştım. TN panel almayı düşündüm görüntü kötü geldi. Ortası olan VA panel için önerilerinizi isteyeceğim. 24 inç 144Hz civarı olması yeterli. ASUS VG247Q1A almayı düşündüm ghosting korkuttu. Bu VA panellerdeki ghosting gerçekten oyunlarda kendini belli ediyor mu?

IPS panel kullandım göz sorunlarıyla karşılaştım. TN panel almayı düşündüm görüntü kötü geldi. Ortası olan VA panel için önerilerinizi isteyeceğim. 24 inç 144Hz civarı olması yeterli. ASUS VG247Q1A almayı düşündüm ghosting korkuttu. Bu VA panellerdeki ghosting gerçekten oyunlarda kendini belli ediyor mu?
Neden VA panel? O fiyatta olan VA panel monitörlerde bol bol ghosting olur. IPS panel hem daha güzel gösterir hem de ghosting seviyesi daha azdır. Önerim:

MSİ optix serisi güzel, ama siyah ayarı biraz garip. Alışması uzun sürüyor.
Optix Mag241CR'de ghosting yaşamadım.

lg24gn600 kullandım gözümü mahfetti. Cesaret edemiyorum. Ghosting falan çok mu kötü oluyo Va panellerde
Neden VA panel? O fiyatta olan VA panel monitörlerde bol bol ghosting olur. IPS panel hem daha güzel gösterir hem de ghosting seviyesi daha azdır. Önerim:

AOC 24G2SAE/BK öneriyorum. Madem VA panel istemişsiniz, önerim odur. AOC 24G2SPU modelinin VA panel modeli diyebiliriz. Renk bakımından başarılı bir model ve az ghosting yapıyor.

@Berkay Kiraz, G24F-2 güzel de bazı kullanıcıların IPS panel gözünü yoruyor.

AOC 24G2SAE/BK öneriyorum. Madem VA panel istemişsiniz, önerim odur. AOC 24G2SPU modelinin VA panel modeli diyebiliriz. Renk bakımından başarılı bir model ve az ghosting yapıyor.

@Berkay Kiraz, G24F-2 güzel de bazı kullanıcıların IPS panel gözünü yoruyor.
risk alıp ips alsam hangisini önerirsiniz. Üstte attığımız gigabyte monitör önerir misiniz? 1 ms mprt değeri. Gtg değil ghosting sorunu olur mu ?

Zamanında 2.000'e almıştım 🥲
😔

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı