byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #11 tt2na dedi: Daha iyisini öner o zaman Hayır Genişletmek için tıkla... Hocam 15.000 TL toplama konusu açın bundan kat kat iyi sistem önerirler size.
tt2na dedi: Daha iyisini öner o zaman Hayır Genişletmek için tıkla... Hocam 15.000 TL toplama konusu açın bundan kat kat iyi sistem önerirler size.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.876 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Aralık 2020 #12 tt2na dedi: Bu arada fazla sistem toplama bilgim olmadığı için Teknobiyotik sitesinden topladım önerilerinizi oradan yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Yukarıda sistem önerdim. Onu incele.
tt2na dedi: Bu arada fazla sistem toplama bilgim olmadığı için Teknobiyotik sitesinden topladım önerilerinizi oradan yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Yukarıda sistem önerdim. Onu incele.
B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #13 tt2na dedi: Daha iyisini öner o zaman. Genişletmek için tıkla... Zotac 3070 veya marka takıntınız varsa Gigabyte 3060. (Anakart hakkında bir şey öneremeyeceğim ama ekran kartı önerim budur)
tt2na dedi: Daha iyisini öner o zaman. Genişletmek için tıkla... Zotac 3070 veya marka takıntınız varsa Gigabyte 3060. (Anakart hakkında bir şey öneremeyeceğim ama ekran kartı önerim budur)
Hilalimsinn Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 800 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #14 Bilgisayar topluyorsanız paraya kıyın ve kaliteli parçalar toplamaya özen gösterin. Kasanında önemi büyük bu yüzden önü mesh geniş hava akımı iyi olan kasa seçimi yapılmalı.
Bilgisayar topluyorsanız paraya kıyın ve kaliteli parçalar toplamaya özen gösterin. Kasanında önemi büyük bu yüzden önü mesh geniş hava akımı iyi olan kasa seçimi yapılmalı.