3728TL'ye RTX 2060 Laptop alamadım!

5000 TL'ye RTX 3070 veya 3080 alacağını söylüyordu, bende hocam 2.el RX 580'ler bile 5000 TL'den satılırken böyle bir olayın olmasının imkansız olduğunu söylemeye çalışıyordum.
Hocam şu anda alamayacağımı biliyorum. Stoklar düzeldiğinde 500$'lık bir kartın cidden 15000TL'den satılacağına inanıyor musunuz?

RTX 2060 349$ stoklar bozulmadan önce 3000-3300TL'den satılıyordu.

RTX 3070 499$. Sizce?
Hocam siz yatın kalkın dua edinde paranızı sorunsuz geri versinler. Malum sahte ekran kartları piyasada geziyor. Nasıl 3000 liraya iphone 12 pro max aldığınızda sahte geleceğini biliyorsanız bunda da aynı durum geçerli olabilirdi. Allah'tan firma iyi niyetliymişte paraları geri iade edecekmiş. Hatta kupon mevzusu da dönüyordu bi ara, belki onu da verirler. Firma şunu da yapabilirdi, 10 yıllık kullanılmış bir laptop ayarlayıp üstüne bi stickerla RTX 2060 yazar kutusuna olur biterdi. Sonra göndermekle uğraş dur.
Newegg güvenilmez bir firma değil dostum.
 
"İptal olur, boşuna ümitlenmeyin, Reddit Newegg ile alakalı böyle konularla dolu, geçmişte başıma geldi..." gibi cümlelerle insanları bilgilendirmeye çalıştığımda, konuda sanki çekemiyormuşum gibi davrananlar olmuştu.

Sonuç, ortada.

Umarım gelecekte bir zaman, bu laptopları ülkemizden bu fiyatlara, normal normal alabilir hale geliriz.
ZIP kodu girmemişim o yüzden iptal olmuşmuş... Halbuki siparişi verirken bütün boşlukları doldurduğuma eminim. Koskoca Newegg'in uydurduğu dandik bahaneye bak be :(

İsterse gözünün üstünde kaşın var deyip iptal eder.

Reddit'te bulunan entryler özellikle, olayın ne olduğunu ortaya koydu. Sürekli yaptıkları bir şey.

Böyle sistemler var aslında, aynısı Banggood da yapıyor, sistemde sıcak para döndürüyorlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı