3728TL'ye RTX 2060 Laptop alamadım!

Newegg'in bilindik bir site olması onu kusursuz yapmaz. 3728 TL'ye cihazı alan birçok kişinin alımını iptal etmesi ne demek? Bunu açıklar mısınız? Madem stok sınırlı, adet belirt. Stok bitince ürün fiyatını normale çek. Bir arkadaşın güncel fiyatı paylaştığı gibi.

Kusura bakma da bahsedilen ünlü siteden ürün alacağım. Site benim aldığım ürünü iptal edecek. Ama bir başkası aynı ürünü benden sonra sorunsuz alacak, onaylanacak. Ben burada bir bit yeniği ararım.
Dostum adamlar kampanya falan yapmamış, ürünün fiyatı hatalı girildiği için iptal edildi çoğunluğu. Kampanya yapılsa anlarım dediğini ama kampanya falan yok🙃.
 
Ödeme gerçekleşti provizyondan çıktı. Faturayı kesip mail ile gönderdiler. Kargo barkodu oluşturuldu. Şu anda sadece ürünü UPS'nin depodan almasını bekliyorum. UPS ile iletişime geçtiğimde covid-19'dan dolayı teslim alma süresinin biraz uzayacağını bildirdiler. Bakalım gelişme olursa konuya yazacağım.
Hocam peki siz satmayı düşünüyor musunuz?
 
Cihaz elime ulaşsın önce açıp incelemesini yapacağım. Elimdeki mevcut masaüstü cihaz yetiyor açıkçası. Mobil platform için Dell 15R N5010 kullanıyorum. Satar mıyım satmaz mıyım karar vermedim daha.
Eğer satarsanız bana ulaşın. Yaz aylarında alabilme imkanımın olacağını düşünüyorum. 7700 TL teklif ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı