Liatrew Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cami İmamı 13 Temmuz 2023 #31 GerekenAdam dedi: Evet işte tam tutar büyük ihitimale Elazığ lisesini kaçırısın. Genişletmek için tıkla... Sizdemi elazığdasınız.
GerekenAdam dedi: Evet işte tam tutar büyük ihitimale Elazığ lisesini kaçırısın. Genişletmek için tıkla... Sizdemi elazığdasınız.
G GerekenAdam Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 i5 11300H 3.11ghz windows 11 Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #32 Liatrew dedi: Sizdemi elazığdasınız. Genişletmek için tıkla... evet.
Liatrew Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cami İmamı 13 Temmuz 2023 #33 GerekenAdam dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu yılmı girdiniz sınava ve puanınız kaç.
G GerekenAdam Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 i5 11300H 3.11ghz windows 11 Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #34 Liatrew dedi: Bu yılmı girdiniz sınava ve puanınız kaç. Genişletmek için tıkla... yok geçen sene girdim 400 aldım
Liatrew dedi: Bu yılmı girdiniz sınava ve puanınız kaç. Genişletmek için tıkla... yok geçen sene girdim 400 aldım
Liatrew Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cami İmamı 25 Temmuz 2023 #35 Aurora1 dedi: Sanırım tercihler konusunda herhangi bir okuldan yardım alabiliyormuş öğrenciler. Değişiklik için de aynısı geçerlidir. Yardımcı olamazlarsa gereken yere yönlendirirler zaten. Genişletmek için tıkla... Selam sonuçlar açıklandı Ahmet yesevi sosyal bilimler lisesini 14 puan farkla kazandım her şey için teşekkür ederim. GerekenAdam dedi: Evet işte tam tutar büyük ihitimale Elazığ lisesini kaçırısın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Ahmet yesevi geldi Elazığ lisesini 20 puanla kaçırdım. Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
Aurora1 dedi: Sanırım tercihler konusunda herhangi bir okuldan yardım alabiliyormuş öğrenciler. Değişiklik için de aynısı geçerlidir. Yardımcı olamazlarsa gereken yere yönlendirirler zaten. Genişletmek için tıkla... Selam sonuçlar açıklandı Ahmet yesevi sosyal bilimler lisesini 14 puan farkla kazandım her şey için teşekkür ederim. GerekenAdam dedi: Evet işte tam tutar büyük ihitimale Elazığ lisesini kaçırısın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Ahmet yesevi geldi Elazığ lisesini 20 puanla kaçırdım.